2013-06-27 09:10:03
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΪΝΣ ΣΤΗΝ... ΤΣΣΚΑ
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "eurohoops.net" o Aμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ για διετές συμβόλαιο Η πρόταση της ρωσικής ομάδας φαίνεται πως τελικά δελέασε περισσότερο τον Αμερικανό άσο από την πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης που τελικά θα μετακομίσει στη Ρωσία, αν ισχύουν όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα. Η ομάδα του Μεσίνα, σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα πρόσφερε στον 27χρονο άσο 2.5εκ δολάρια για δύο χρόνια, πρόταση που ήταν κατά 500.000 δολάρια καλύτερη από την αντίστοιχη που είχε καταθέσει ο πρωταθλητής Ευρώπης στον παίκτη για το ίδιο διάστημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται δικές της πληροφορίες, ο Χάινς θα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τουλάχιστον μέχρι το 2015, ενώ αναφέρεται στο κείμενο πως ο Αμερικανός ήταν μέλος του Ολυμπιακού και στις δύο νίκες του επί της ρωσικής ομάδας.

Να θυμίσουμε πως την είδηση για οριστική συμφωνία του Χάινς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μέσα από το λογαριασμό της στο twitter και η τουρκική ιστοσελίδα, "TrendBasket" από το πρωί της Τετάρτης (26/6)...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ