2013-06-27 21:57:09
Φωτογραφία για Ο Χάινς επιβεβαίωσε ότι πάει ΤΣΣΚΑ
Επιβεβαίωση από την πλευρά Χάινς για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την συνέχεια της καριέρας του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η πλευρά Χάινς επιβεβαίωσε  στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι ο Κάιλ θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επισήμως δεν έχει απαντήσει στους "ερυθρόλευκους", αλλά όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του, έχει αποδεχθεί την πρόταση της ΤΣΣΚΑ.

Η προσφορά των Ρώσων ήταν ύψους 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων, για διετή συνεργασία και ο Χάινς την έκανε δεκτή.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως, ο Χάινς στο πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, δε μπορούσε, όπως αποδείχθηκε, να αρνηθεί την προσφορά της ΤΣΣΚΑ και από τον Πειραιά θα μετακομίσει στην Μόσχα.

Πήγε, σχεδόν, άγνωστος στον Ολυμπιακό πριν από δυο χρόνια, αλλά κάνοντας μια εξαιρετική διετία με τον Ολυμπιακό, έχοντας ως αποκορύφωμα το φετινό φάιναλ-φορ του Λονδίνου, ουσιαστικά ... έκανε την τύχη του. Πρώτα έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη και εν συνεχεία, τετραπλασίασε τις αποδοχές του!


Για ένα σέντερ-τσέπης, που πριν από τρία χρόνια έπαιζε στην Μπάμπεργκ, η εξέλιξη είναι τεράστια και προφανώς η ΤΣΣΚΑ είναι ευκαιρία ζωής. Φυσικά, θα μπορούσε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά σαν επαγγελματίας διάλεξε την καλύτερη λύση για το μέλλον του. Αν έπραξε σωστά ή όχι, θα το γνωρίζουμε στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Γιατί, όμως, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Όπως λέγεται, το ρωσικό κλαμπ θέλει πρώτα να απομακρύνει τον Ζόραν Έρτσεγ

κ και εν συνεχεία να ανακοινώσει τον 27χρονο Αμερικανό, που πάει να κάνει παρέα σε Κρίστιτς και Καούν Ο Ολυμπιακός, πάντως, περιμένει ακόμη την επίσημη ενημέρωσή του από τον ατζέντη του παίκτη για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ