2013-06-28 14:34:04
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ ΟΙ ΜΑΣΣΑΛΟΙ
Στο θέμα του Μοργκάν Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ σοβαρές διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ και υπάρχει πίστη ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή του 28χρονου μέσου που θα δώσει άλλη ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων.

Ο Αμαλφιτανό πάντως φέρεται, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στη Μασσαλία, να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του και να σκέφτεται την παραμονή του στη Μαρσέιγ παρόλο που ο ανταγωνισμός μεγαλώνει για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "footballclubdemarseille.fr" που ασχολείται πολύ στενά με θέματα της Μαρσέιγ υποστηρίζει ότι πρόθεση του Αμαλφιτανό είναι να επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του στη Μαρσέιγ παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

«Ο παίκτης θέλει να μείνει στη Μαρσέιγ, αλλά θα ζητήσει χρόνο συμμετοχής. Αν δεν του δοθούν αυτές οι εγγυήσεις, τότε θα κοιτάξει την περίπτωση του Ολυμπιακού που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Από πλευράς ερυθρολεύκων αυτό που λέγεται για τον Αμαλφιτανό είναι ότι το ζήτημα θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέσα στις επόμενες μέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ