2013-06-29 14:56:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Πάολα έρχεται στο Volcano
Η δημοφιλής λαική τραγουδίστρια Πάολα που διανύει αναμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της καριέρας της έχοντας αποκτήσει πολλούς πιστούς θαυμαστές θα «οργώσει» το φετινό καλοκαίρι την περιφέρεια για live μουσικές εμφανίσεις.

Η τελευταία δισκογραφική της δουλειά «Γίνε μαζί μου ένα» έχει γίνει χρυσή ενώ και οι εμφανίσεις της στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και μαζί με τον Παντελή Παντελίδη προκάλεσαν όπως έχει γραφτεί στα σάιτ, «πανδαιμόνιο» στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Με καινούριο single, το «Κράτα με» που ήδη ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα και τα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της στις αποσκευές της η Πάολα ανακοίνωσε ότι θα κάνει 17 σταθμούς στη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία ενώ θα εμφανιστεί και στην Πάτρα, στις 3 Αυγούστου 2013 στο κέντρο Volcano στο Δρέπανο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας της ξεκινά στις 26 Ιουλίου από τη Δράμα ενώ μετά την Πάτρα, στις 10/8 θα τραγουδήσει στην Άρτα. Μετά το τέλος της περιοδείας της, στις αρχές του Οκτωβρίου σχεδιάζει και εμφανίσεις στο εξωτερικό όπως στις 2/10 στο Hannover της Γερμανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, την Πάολα θα συνοδεύει επί σκηνής ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Θεοχάρης Ιωαννίδης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ