2013-07-05 11:15:28
Φωτογραφία για Δ.Tριανταφυλλόπουλος: Λόγια του αέρα κι...εκτός τόπου και χρόνου ο Τσίπρας στην Πάτρα!
Με αφορμή την παρουσία, ανοιχτή κομματική συγκέντρωση και ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, ο Πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,ερωτηθείς σχετικά από τοπικά Μ.Μ.Ε,έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Ο κ.Τσίπρας, πέραν του ότι δεν ήξερε που ακριβώς μίλαγε,"βαπτίζοντας" την - με βαριά ιστορία - "Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α' " της Πάτρας...σε "Πλατεία Αγίου Γεωργίου",απέδειξε, πως και πολιτικά συνεχίζει να μη ξέρει..."που πατά και που βρίσκεται"!

Αφού έκανε συναντήσεις, με αφθονία υποσχέσεων (όπως σε ΕΡΤ και ΕΑΣ), δίχως να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο όλα θ' αλλάξουν στην Κυβέρνηση "των δικών του ονείρων", αράδιασε στην ομιλία του μία σειρά από "μαύρες διαπιστώσεις και καταστροφικές καταστάσεις" της σημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, που ναι μεν - δυστυχώς - πολλές, απηχούν στην αλήθεια, δεν μπήκε όμως "στον κόπο", για πολλοστή φορά, να σταθεί πολιτικά ώριμος, έστω αναφέροντας μα πάνω απ' όλα πείθοντας, για την - πρακτικά εφαρμόσιμη - εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μετατρέψει τον τόπο μας, από "κόλαση" που είναι σήμερα...σε "παράδεισο"! Απλούστατα! Δεν υπάρχει αυτό "το πακέτο" της άλλης εφαρμόσιμης πολιτικής που δημαγωγικά επικαλείται, παρά μονάχα στα λόγια και σε "συσκευασία" κινδυνολογίας κι εκμετάλλευσης της φτώχειας, της ανεργίας και της αβεβαιότητας των πολιτών!

Ο κ.Τσίπρας, όμως με περισσή μικροκομματική μανία,έδειξε να επιχαίρει στο ενδεχόμενο μιας νέας πολιτικής αστάθειας της χώρας και δεν δίστασε να πει και να στείλει μήνυμα διεθνώς (σε Ε.Ε, αγορές κι επενδυτές), πως "η Κυβέρνηση της Ελλάδας έχει τελειώσει πολιτικά, έρχεται η στιγμή να τελειώσει και τυπικά....κι ένα φύσημα θέλει"!

Με τέτοια "λόγια του αέρα" τελικά,ο "αυριανός" Πρωθυπουργός (!) , εμφανίστηκε στην Πάτρα...κυριολεκτικά "εκτός τόπου και χρόνου"!

Μόνη πραγματικότητα του σήμερα γι'αυτόν και το κόμμα του, ήταν η φτωχή ανταπόκριση των συμπολιτών στην ανοιχτή κομματική του συγκέντρωση.

"Η Αχαία μίλησε..." και τον άφησε "μετεξεταστέο" στην Ιστορία και στην πολιτική!

Τον δε "Άγιο Γεώργιο",απορούμε δε- έστω και υπό τη μορφή "γκάφας"-, πως μπόρεσε και τον ξεστόμισε δημόσια,καθότι είναι γνωστόν ότι στα Θρησκευτικά ιδιαιτέρως,έχει "κοπεί" προ πολλού!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ