2013-07-08 21:02:13
Φωτογραφία για ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ... «ΣΙΓΟΥΡΗ» ΛΥΣΗ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ Ο ΑΡΗΣ
Τη... "σίγουρη" λύση του Μαρινάλντο Σουμπίνιο φαίνεται πως προτιμά ο Άρης για την ενίσχυση της θέσης του επιθετικού μέσου.

Οι κιτρινόμαυροι είναι σε παράλληλες διαπραγματεύσεις με το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και άλλο παίκτη από τη διεθνή αγορά. Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", αποδεικνύεται χρονοβόρος, καθώς ο ποδοσφαιριστής που έδειχνε έτοιμος να δώσει την τελική απάντηση, ζήτησε μεγαλύτερη διορία από τους ανθρώπους του Άρη.

Από την άλλη ο Σουμπίνιο είναι μια... δοκιμασμένη επιλογή, με σαφές και καλό δείγμα γραφής την τελευταία τριετία. Ο Άρης προχώρησε σε νέα πρόταση, ελαφρώς βελτιωμένη από την προηγούμενη και σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 200 χιλιάδες πάγιες αποδοχές ανά έτος, συμβόλαιο που μαζί με του Αγκάνθο είναι (ως τώρα) και τα υψηλότερα στο ρόστερ που διαμορφώνεται.


Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι θετικός εξ αρχής για το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που πιθανότατα θα έρθει στον Άρη με ελεύθερη μεταγραφή. Το θέμα αναμένεται να παρουσιάσει τελική εξέλιξη εντός 48 ωρών, καθώς επιθυμία των κιτρινόμαυρων είναι να μην χάσει πολλές προπονήσεις και περισσότερο από ένα αγώνα προετοιμασίας ο ποδοσφαιριστής που θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού.

Αποκτώντας το Σουμπίνιο ο Άρης κάνει τη δεύτερη από τις τρεις κινήσεις χωρίς ηλικιακούς και γεωγραφκούς περιορισμούς. Η τρίτη θα είναι πιθανότατα για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό.

Για την ενίσχυση των άκρων της άμυνας, υπάρχουν δυο ακόμη επιλογές από τη Φούτμπολ Λιγκ, αυτές του Δημοσθένη Κοσμίδη (28 συμμετοχές με τον Εθνικό Γαζώρου) και Ανδρέα Μανδύλη (25 συμμετοχές με το Βύζα Μεγάρων) για τους οποίους Χατζηνικολάου και Μούτας έχουν άποψη από τη θητεία τους στον Ηρακλή το προηγούμενο διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοντά σε Σουμπίνιο ο Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοντά σε Σουμπίνιο ο Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ