2013-07-09 01:51:08
Φωτογραφία για Καρέ καρέ η επίθεση στον Γιώργο Καμίνη  - Πως φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων – Δείτε το video
Επίθεση από αγνώστους έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, όπου η Ένωση συνεδρίαζε για το θέμα της κινητικότητας δέχτηκε, αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, που φωτογραφίζει ως ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων προπηλακίστηκε την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητό του, το οποίο «έγινε σμπαράλια» όπως είπε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο Γ. Καμίνης φυγαδεύτηκε και την ώρα που μοτοσικλέτα έσπευσε να τον παραλάβει για να τον απομακρύνει, όπως φαίνεται στο video του ANT1, δέχτηκε και δεύτερο κύμα επίθεσης.

«Ηθικός αυτουργός ο Μπαλασόπουλος – Δε με ενδιαφέρει ποιοι ήταν»

Τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής από αγνώστους έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Πρέπει να σταματήσει το παραμύθι πια, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο Θέμης Μπαλασόπουλος να σταματήσει να στοχοποιεί ανθρώπους. Εμένε με στοχοποίησε επωνύμως στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Άφησε υπαινιγμούς ότι εγώ ήμουν και συνεδρίαζα το βράδυ στο Μαξίμου. Και κάποιους από τους εγκάθετους που είχε εκεί, με ρώτησε τι έκανε το βράδυ στο Μαξίμου», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.


Και συνέχισε κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ πως «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος αυτός στοχοποιεί ανθρώπους και είναι ο ηθικός αυτουργός βιαιοπραγιών σε βάρος προσώπων. Είτε στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. Γερμανός πρόξενος) είτε εις βάρος του Σίμου Δανιηλίδη».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Κατά του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ είχε στραφεί και η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων όπου τονίζεται πως η επίθεση στον Γ. Καμίνη «αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Και καταφέρεται ευθέως κατά του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τον οποίον κατηγορεί ότι «επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Και καταλήγει: «Οι συνθήκες κατατρομοκράτησης που κάποιοι επιχείρησαν να επιβάλλουν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και οι τραμπουκικές επιθέσεις δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων».

Μπαλασόπουλος: «Ψεύδη και συκοφαντίες του Καμίνη»

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ εγώ δεν στοχοποίησα κανέναν, απάντησε στον δήμαρχο Αθηναίων ο Θέμης Μπαλασόπουλος, μιλώντας επίσης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Και πρόσθεσε πως η επίθεση είναι φασιστική κι έχει καταδικαστεί ήδη από την ΠΟΕ ΟΤΑ.

«Εμείς, ό,τι έχουμε να πουμε, το λέμε επώνυμα και χωρίς να φοβόμαστε κανέναν. Ο κ. Καμίνης ξέρει πολύ καλά ποιοι του επιτέθηκαν, σε ποιο χώρο βρίσκονται και να πάψει να επιτίθεται στην ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ. Από το δήμο του είναι, είναι μια ομάδα που ενεργοποιείται στο δήμο του. Είχαν στοχοποιήσει κι εμένα χθες», τόνισε ο Θέμης Μπαλασόπουλος.

«Μια ομάδα ακροδεξιών και Χρυσαυγιτών που ενεργοποιείται στη δήμο της Αθήνας, ήταν στον πυρήνα αυτών που επιτέθηκαν στον κ. Δήμαρχο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ

Η ΠΟΕ ΟΤΑ είχε καταδικάσει, σε ανακοίνωσή της, την επίθεση στον Γιώργο Καμίνη, χαρακτηρίζοντάς την «απόλυτα καταδικαστέα, απαράδεκτη, επιζήμια και φασιστική για τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Και υποστηρίζει ότι επρόκειτο για «προσχεδιασμένη, προβοκατόρικη ενέργεια ακροδεξιών στοιχείων και χρυσαυγιτών» που «μόνο σκοπό έχει να αποσυντονίσει και να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και το δίκαιο αγώνα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ