2013-07-09 12:23:04
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό για τους δυο νταήδες που έσπειραν πανικό στη Χερσόνησο - Στη φάκα η υπόλοιπη παρέα
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο νεαρών από την παρέα των νταήδων από τον Ορεινό Μυλοπόταμου πρωταγωνιστών αιματηρής συμπλοκής μέσα σε μπαρ της περιοχής που αναστάτωσε ολόκληρη τη Χερσόνησο. Τα στοιχεία των δυο νεαρών 26 και 27 ετών έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές που οργώνουν κάθε πιθανό και απίθανο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Στα χέρια της αστυνομίας ήδη βρίσκονται οι 3 από την παρέα. Οι τρεις νεαροί ηλικίας 24, 26 και 31 ετών συνελήφθησαν χτες από την αστυνομία κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του Ν. περί όπλων, κατά περίπτωση.

Όπως έγραψε χτες το prismanews.gr η παρέα με τα ... ζωηρά και γνωστά στις διωκτικές αρχές παιδιά, άρχισε να βρίζει και να πετά τασάκια στην άλλη παρέα που βρισκόταν στο μπαράκι και που ανάμεσα τους ήταν και αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, ένας εξ αυτών είχε έρθει από την Αθήνα.


Η ένταση μέσα στο μαγαζί δεν άργησε να γενικευτεί και έτσι στο σημείο έφτασαν και οι διωκτικές αρχές από την ευρύτερη περιοχή,ωστόσο τα ...παλικάρια από τα όρη είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή ενώ ο Αθηναίος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, μαζί του και ένα ακόμα άτομο. Ωστόσο οι αστυνομικοί πρόλαβαν και συνέλαβαν τον ένα από τους δράστες της συμπλοκής ενώ αναζητούν τους υπόλοιπους της παρέας.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Oμάδα ατόμων, αφού εισήλθε εντός καταστήματος (μπαρ), στη Χερσόνησο, επιτέθηκε απρόκλητα, στους δύο 22χρονους και στον 23χρονο, πελάτες του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Στη συνέχεια, από τη συγκεκριμένη ομάδα, ο 24χρονος, πυροβόλησε, εντός του καταστήματος και στη συνέχεια διέφυγε μαζί με τους υπόλοιπους δράστες, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου τον 24χρονο και τον 31χρονο, ενώ σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ο ένας 26χρονος, για παραβάσεις του Ν. περί όπλων, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και στις οικίες των δύο ημεδαπών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πενήντα ένα (51) πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου 9mm και τέσσερις (4) κροτίδες.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ