2013-07-09 12:23:24
Φωτογραφία για Γίνετε αρθρογράφος ή συντάκτης στον Λόγιο Ερμή!
To 2010 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια επάνω στην κεντρική ιδέα της δημιουργίας ενός ιστολογίου με σκοπό την ελεύθερη σφαιρική ενημέρωση, ένα ιστολόγιο στο οποίο οι αναγνώστες θα μπορούν να σχολιάζουν, να κρίνουν και να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα τρέχοντα γεγονότα και όχι μόνο, μέσα απο ένα δικό τους μέσο ελεύθερης ενημέρωσης.

Ένα από τα κλειδιά για την ανάπτυξή μας είναι οι φοβεροί συντάκτες/αρθρογράφοι που φιλοξενούμε κατα καιρούς, όπου μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, τις αμφιβολίες  τους, τις απόψεις τους, τις διαφωνίες τους, τα όνειρά τους  τις επιδιώξεις τους , έχοντας αναρτήσει ούκ ολίγα εξέχοντα κείμενα στο ιστολόγιο μας.

Στο πλαίσιο λοιπόν της συνεχούς ανάπτυξης της διαδικτυακής μας κοινότητας, προσκαλούμε, όποιον  θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει και πιστεύει στην πραγματική "δημοσιογραφία των πολιτών" με την σοβαρότητα που μέχρι στιγμής σας παρουσιάσαμε μέσα απο τις αναρτήσεις μας, να συνεχίσει αυτό το έργο που με κόπο η ομάδα του Λόγιου Ερμή έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα.


Σε περίπτωση που θέλεις και εσύ να γίνεις αρθρογράφος/συντάκτης στον Λόγιο Ερμή, ή έχεις καλή γνώση Αγγλικών ή άλλων γλωσσών για μετάφραση άρθρων από διεθνή ειδησεογραφικά site, χωρίς την παραμικρή γνώση υπολογιστών και κώδικα, καμία χρονική δέσμευση για την παράδοση άρθρων-κειμένων, απλά και γρήγορα, διάβασε παρακάτω τον τρόπο.

Στην κοινότητα του Λόγιου Ερμή

μπορούν να συμμετέχουν όλοι!

Ως αρθρογράφος/συντάκτης του Λόγιου Ερμή, σας δίνετε η ευκαιρία, να παρουσιάσετε τα κείμενα σας σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών χτίζοντας έτσι, το δημόσιο προφίλ σας ως blogger.

Υπάρχουν προς το παρόν 2 κατηγορίες αρθρογράφων/συντακτών ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων υπολογιστή και κώδικα

A. Βασικοί χρήστες με την στοιχειώδη γνώση υπολογιστών όπου θα μπορούν:

Να αποστέλουν ηλεκτρονικά (email) τα κείμενα τους. Το άρθρο σας ελέγχεται και δημοσιεύεται εντός 1-2 ημερών με τα στοιχεία σας και κατόπιν συνενόησης.

B. Προχωρημένοι χρήστες που έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν/γράφουν κώδικα να συνθέτουν εικόνες και video όπου θα μπορούν:

Να διαθέτουν λογαριασμό στο ιστολόγιο με συγγραφικές δυνατότητες για να αναρτούν τα κείμενα τους μόνοι τους. Σε αυτή την περίπτωση σας δίνετε η δυνατότητα:

1. Να μεγιστοποιήσετε την αναγνωρισημότητα σας, παραθέτοντας έως και δύο συνδέσμους στο τέλος η στην αρχή του άρθρου. Έναν σύνδεσμο (link) για ένα από τα κοινωνικά σας προσωπικά προφίλ (Blogger, Facebook, Twitter, κλπ) και έναν σύνδεσμο για το blog σας ή την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι οτι θα προσεγγίσετε και θα συνδεθείτε με όσους περισσότερους αναγνώστες μπορείτε μέσα απο τις αναρτήσεις σας.

*Σε αυτή την περίπτωση επιτρέπεται η αναδημοσίευση απόψεων και ειδήσεων άλλων ιστότοπων ή απο το δικό σας blog με την αυστηρή προυπόθεση της ένδειξης της αρχικής πηγής.

2. Να αποκομίσετε πιθανά έσοδα, προσθέτοντας στον κώδικα του άρθρου σας μέχρι 2 διαφημίσεις (Google AdSense) στο τέλος του άρθρου με την μορφή banner έχοντας την ευκαιρία να αποκτήσετε πιθανά κέρδη απο τους επισκέπτες που θα παρακινηθούν απο το μοναδικό κείμενο σας, video ή απλά απο μια εικόνα που συνθέσατε!

*Σε αυτή την περίπτωση τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο πρέπει να είναι μοναδικά και να μην έχουν δημοσιευθεί σε άλλη ιστοσελίδα (π.χ., στο δικό σας blog ή ως guest post σε άλλα blogs και ιστοσελίδες).

Τι είδους θεματολογία ψάχνουμε;

Ο Λόγιος Ερμής είναι ένας διαδραστικός ιστοχώρος ο οποίος καταγράφει, αναπαράγει και αναλύει γεγονότα της επικαιρότητας, απόψεις και άρθρα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαφόρων κατηγοριών με σκοπό την ενεργή πληροφόρηση και την ανταλλαγή απόψεων.

Ποιο αναλυτικά οι θεματικές ενότητες που αναζητούμε για δημοσίευση είναι:

Ελλάδα

-Πολιτική

-Εθνικά Θέματα

-Κοινωνία

-ΠαιδείαΟικονομία Κόσμος

-Αυστραλία

-Ασία

-Αφρική

-Ευρώπη

-ΗΠΑ

-Μέση Ανατολή

-Νότια Αμερική

-Ρωσία

-ΤουρκίαΑπόψεις

-Αρθρογραφία

-Αναλύσεις

-ΣυνεντεύξειςΕπιστήμη 

-Αρχαιολογία

-Βιολογία

-Διάστημα

-Περιβάλλον

-Φυσική

-ΨυχολογίαΤεχνολογίαΠολιτισμός

-Ιστορία

-Μυθολογία

-ΤέχνεςΝόηση & Επινόηση

-Αφιερώματα

-Ντοκιμαντέρ

-Νέα Τάξη Πραγμάτων

-Παράξενα / ΑνεξήγηταΌτι βρίσκεται μέσα στο παραπάνω θεματικό πλαίσιο και θεωρείτε πως είναι χρήσιμο να το μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας, μπορείτε πολύ απλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα να το αναρτήσετε!

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε συντάκτες αυτής της ιστοσελίδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας και θα χαρούμε πολύ να σας συμπεριλάβουμε στην ομάδα μας.

Fill out my Wufoo form!
logioshermes
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ