2013-07-15 22:27:42
Φωτογραφία για Κατεβάστε την ανανεωμένη εφαρμογή του blog ARGONAYTIS με νέες ενότητες
Μια ακόμη αναβάθμιση της εφαρμογής του blog θα βρείτε στο AppStore και ίσως πολλοί από εσάς να αναρωτηθείτε γιατί τόσο σύντομα νέα αναβάθμιση.

Να σας πω λοιπών πως η εφαρμογή αλλάζει εμφάνιση ριζικά από το εικονίδιο μέχρι και τα μενού της και πιστεύω να σας αρέσει περισσότερο.. έτσι για καλοκαιρινή αλλαγή.

Όσον αφορά μέσα θα βρείτε πολύ περισσότερη μουσική στην ενότητα "μουσική για να χαλαρώσετε" για όσους από εσάς αρέσει το παλιό rock αλλά και σύγχρονες επιτυχίες

Προστέθηκε μια νέα ενότητα με ενημέρωση του καιρού αλλά για να πρωτοτυπήσουμε από άλλες εφαρμογές είναι φωνητική και εσείς απλά πατήστε το play της πόλης που σας ενδιαφέρει και ακούστε το δελτίο καιρού.

Μην διστάσετε να μου ζητήσετε περισσότερες πόλεις που σας ενδιαφέρουν να τις προσθέσω

 Διορθώθηκαν οι σύνδεσμοι των καναλιών της ΕΡΤ με νέους και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα κανάλια ΕΡΤ και ΕΡΤ 3 ζωντανά


θα βρείτε μια ακόμη νέα ενότητα με εύρεση κωδικών wifi από τα Tomson/Cyta για να ελέγξετε την ασφάλεια του δικού σας.

Η ενότητα αυτή λειτουργεί μόνο on line αφού στην ουσία είναι ένας εξωτερικός σύνδεσμος και δεν είναι φτιαγμένος από εμένα αλλά προστέθηκε για όσους νομίζουν πως θα τους φανεί χρήσιμος

Φυσικά κάθε ημέρα όλα τα νέα για την αγαπημένη μας συσκευή ios αλλά και λύσεις σε διάφορα που σας ενδιαφέρουν

Αφού βέβαια σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που κρατάτε την εφαρμογή μου στις πρώτες θέσεις του AppStore μην διστάσετε όσοι από εσάς θέλετε να μου υποδείξετε κάτι να μου γράψετε να το διορθώσω.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ