2013-07-16 15:43:48
Φωτογραφία για Παίρνει δανεικό τον Νέσιντ ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ενισχύει την επιθετική του γραμμή με τον δανεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του 24άχρονου Τσέχου Τόμας Νέσιντ. Στην Αυστρία πάει για ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης.

Μια ανάσα από τον δανεισμό του Τόμας Νέσιντ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο ΠΑΟΚ όπως προανήγγειλε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του διεθνούς Τσέχου επιθετικού Tomáš Necid από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στην Αυστρία για ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Δικέφαλο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Ο Τόμας Νέσιντ κλείνει στις 13 Αυγούστου τα 24 του χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σλάβια Πράγας το 2007 και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας πρώτα αγωνιστεί και ως δανεικός στην Γιάμπλονετς.

Στις τρεις πρώτες σεζόν του στη Ρωσία αγωνίστηκε σε 74 αγώνες στο πρωτάθλημα με απολογισμό 19 τέρματα. Συνολικά αυτά τα τρία χρόνια έβαλε 30 γκολ σε 88 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.


Μάλιστα σημείωσε 9 γκολ στο Europa League, το ένα από αυτά απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Ωστόσο την φόρα στην καριέρα του ανέκοψε ένας σοβαρός τραυματισμός στην αναμέτρηση με την Τέρεκ στις 10/6/2011. Επανήλθε τον Μάρτιο του 2012 ωστόσο μετά το Euro ξαναμπήκε στο χειρουργείο και αγωνίστηκε από τότε μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα, τον περασμένο Μάιο.

Ο 24άχρονος Τσέχος είναι 26 φορές διεθνής με απολογισμό 11 τέρματα. Ήταν στην αποστολή του Euro 2012, μένοντας στον πάγκο και στα 4 παιχνίδια της Τσεχίας. Τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της πατρίδας του ήταν τον Μάρτιο του 2011 απέναντι στο Λιχτενστάιν.

Ουσιαστικά ο Νέσιντ ψάχνει το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και θα πάρει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, εάν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ