2013-07-17 02:33:05
Φωτογραφία για Skoda Rapid Spaceback : Το Rapid της νεολαίας
Το Skoda Rapid Spaceback είναι η νέα έκδοση αμαξώματος του μικρομεσαίου οικογενειακού μοντέλου, με το οποίο η τσέχικης μάρκα θα ρίξει τα δίχτυα της σε μικρότερες ηλικίες.

Το Skoda Rapid είναι πλέον γνωστό και στη χώρα μας καθώς διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές του έτους. Από το Φθινόπωρο όμως θα έχει ακόμη μία έκδοση αμαξώματος, την Spaceback.

Το Skoda Rapid Spaceback βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με το Skoda Rapid είναι όμως λιγότερο μακρύ κατά 180mm εξαιτίας του μικρότερου πίσω προβόλου. Επιλογή που μπορεί να μην άλλαξε τους κορυφαίους χώρους της καμπίνας περιόρισε όμως το πορτμπαγκάζ από τα 550 στα 415 λίτρα και από τα 1.490 στα 1.380 λίτρα με την πλάτη του πίσω καθίσματος πεσμένη.

Το Skoda Rapid Spaceback θα διατίθεται προαιρετικά με πανοραμική γυάλινη οροφή αλλά και δυνατότητα το πίσω παρμπρίζ να εκτείνεται μέχρι το πλαίσιο της πινακίδας (προαιρετικός εξοπλισμός) προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό σε νεότερες ηλικίες.


Στο εσωτερικό του Skoda Rapid Spaceback δεν υπάρχουν σχεδιαστικές διαφορές, με την πρακτικότητα και την εργονομία να παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

Η γκάμα κινητήρων του Skoda Rapid Spaceback αποτελείται από τα ίδια μοτέρ που συναντάμε και στο Skoda Rapid. Τόσο οι βενζινοκινητήρες όσο και οι πετρελαιοκινητήρες θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι και ξεκινούν από 1.2 TSI με 86ps, 1.2 TSI με 105ps, 1.6 TDI επίσης με 105ps και φτάνουν στον 1.4 TSI με 122ps.

Το Skoda Rapid Spaceback θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και αναμένεται στη χώρα μας στα μέσα φθινοπώρου με τιμές ελαφρώς αυξημένες από αυτές του Skoda Rapid.

peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ