2013-07-21 22:42:03
Φωτογραφία για Πρεμιέρα στον Αρη με χατ τρικ για τον Ουντότζι
Ο Σαλόζε Ουντότζι, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Αρη, στο φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου, έκλεψε την παράσταση, αφού πέτυχε και τα τρία γκολ των Κίτρινων σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε με 1-3 έναν πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο, ο οποίος όμως βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το 20’ με τον Μαστέφσκι και χρειάστηκε η ποιότητα του Ουντότζι για να κερδίσει ο Αρης με τα τρία γκολ του Νιγηριανού, στο 60’ στο 66’ και στο 77’. 

 «Υπάρχει ποιότητα, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά στα επίσημα παιχνίδια. Τα περισσότερα παιδιά μπορεί να μην έχουν εμπειρία, αλλά σημασία έχει η διάθεση» δήλωσε ο Ουντότζι μετά το τέλος του φιλικού, ενώ ο Γιάννης Χατζηνικολάου, παρουσιάστηκε προβληματισμένος και περιμένει το φιλικό με την Ρόμα την ερχόμενη Παρασκευή για να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την δυναμικότητα της ομάδας του. «Δεν είχαμε φρεσκάδα, γιατί προερχόμαστε από δυνατές προπονήσεις και ήμασταν κουρασμένοι» δήλωσε ο προπονητής του Αρη.


«Ο Μανίας, σε δύο φάσεις θα μπορούσε να σκοράρει και να είναι καλύτερα τα πράγματα. Με προβλημάτισαν κάποιες σκέψεις παικτών. Δεν θα πρέπει να γίνονται και εκεί πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Ρόμα. Παιχνίδι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας, αλλά είναι ένα καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας από όλες τις απόψεις. Δεν με ενδιαφέρει το σκορ σαν σκορ, αλλά να δείξουμε διάθεση και να είμαστε πειθαρχημένοι, απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο» συνέχισε.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στην απόδοση του Ουντότζι αλλά και του Αγκάνθο, ο οποίος αγωνίστηκε για τριάντα περίπου λεπτά, είπε: «Αυτοί οι δύο, είναι παίκτες βαρόμετρα για την ομάδα. Αν είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι καλά και η ομάδα».

Για τον Αρη στο πρώτο ημίχρονο, αγωνίστηκαν οι: Μπουζάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Λεμονής, Σταυρόπουλος (30’ Ρένια), Μανιάς (30’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Έλνσερ, Καραγιάννης.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκαν οι: Διούδης, Γκόλιας, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Σουνάς, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Νταμαρλής, Αγγελούδης (59’ Αγκάνθο), Ρένια (59’ Ουντότζι). Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου, Κουκώλης, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος (63’ Δέντσας), Πολύζος, Μαστέφσκι (68’ Κωνσταντινίδης), Κωφοκότσιος, Μεντής (68’ Υψηλός), Μεταλίδης (74’ Σουκάτος).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ