2013-07-23 12:41:21
Φωτογραφία για Φωτογραφίες από το σημείο που μαχαιρώθηκε ο 20χρονος στη Κρήτη -
Απίστευτη τραγωδία στην περιοχή των Μαλίων. Ένας νεαρός τουρίστας έπεσε νεκρός μετά από άγρια συμπλοκή στην τουριστική περιοχή. Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του prismanews.gr σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ομάδες νεαρών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα από τη συμπλοκή να πέσει νεκρός ένας τουρίστας. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, ηλικίας 20 ετών ο οποίος είχε επισκεφθεί πριν από μερικές ημέρες την Κρήτη για τις διακοπές του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός από χτυπήματα μαχαιριού. Ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η ... μοιραία συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ νεαρών Βρετανών μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί.

Όταν ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος, οι νεαροί ... διαλύθηκαν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ συνέλαβαν έναν νεαρό Βρετανό τον οποίο υπέδειξαν οι υπόλοιποι της ... παρέας, ως το δράστη του φονικού.

Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 35 άτομα ωστόσο ο δράστης του φονικού ήταν ένας. Μάλιστα οι αρχές φαίνεται πως γνωρίζουν το δράστη που σκότωσε με μαχαίρι τον 20χρονο και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ο δράστης είναι μόλις 19 ετών. Τις τελευταίες ώρες ενημερώθηκε και η οικογένεια του θύματος στην Αγγλία.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ