2013-07-23 12:42:06
Φωτογραφία για Eγκλωβισμένος ο δραπέτης Κούπα - Τι ψάχνουν στο κινητό του Κόλα
Την ώρα που οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα από το κινητό του Κόλα, ο κλοιός γύρω από τον Ιλίρ Κούπα σφίγγει όλο και περισσότερο... Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αστυνομίας και στρατού στην ευρύτερη περιοχή των ορίων μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων για τον εντοπισμό του συνεργού του Κόλα, επίσης δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα, ο οποίος διέφυγε μετά τη συμπλοκή.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του Κούπα, σύμφωνα με την αστυνομία

Αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως ο Ιλίρ Κούπα κρύβεται σε χαράδρα και έχει εγκλωβιστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω του. Φαίνεται να μην μπορεί να βγει από εκεί για να αναζητήσει καταφύγιο ώστε να προμηθευτεί και με τρόφιμα. Υπενθυμίζεται πως ο επιστήθιος φίλος του Κόλα, πέταξε μετά τη συμπλοκή το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και ένα τάπερ με μαγειρεμένο ρύζι και πατάτες.


Οι άνδρες των ΕΚΑΜ έχουν αποκλείσει όλα τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι έμποροι ναρκωτικών. Στις έρευνες παίρνει μέρος ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στις θερμικές κάμερες, που άλλωστε ήταν εκείνες που ''κάρφωσαν'' τον Μάριαν Κόλα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Περιμένουν απαντήσεις από το κινητό του Κόλα

Εκτός από το ραδιοφωνάκι, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο άψυχο σώμα του Κόλα το κινητό του τηλέφωνο. Όλες αυτές τις μέρες, ο επικεφαλής των δραπετών έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim για να μην εντοπίζεται, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξαν φορές που ο Κόλα συναρμολογούσε το κινητό του και συνομιλούσε με συνεργούς του.

Οι αστυνομικοί, θα εξετάσουν τις κλήσεις, για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι συνεργοί αλλά και ποιο ήταν το κρησφύγετό τους. Ήδη το κινητό του δραπέτη που διακρίνεται στις επόμενες φωτογραφίες βρίσκεται εγκληματολογικά εργαστήρια, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως άμεσα θα πάρουν απαντήσεις Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση

Εν τω μεταξύ η αστυνομία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, που έδειξαν που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία ο Μάριαν Κόλα. Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σκοτώσει με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο, αλλά είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 23 φορές με αυτό.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ