2013-07-23 12:46:08
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΠΑΚΕΤΟ» CHAMPIONS LEAGUE ...ΤΗΣ ΕΡΤ!
Απομένει σχεδόν ένας μήνας απ' την πρώτη μετάδοση (στο πλαίσιο της κεντρικής διαχείρησης των τηλεοπτικών του Τσάμπιονς Λιγκ) που ήταν να κάνει η ΕΡΤ.

Σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" αναφέρεται στα πλέι-οφ της διοργάνωσης (20-21/8 οι πρώτοι αγώνες με τις 20/8 όλες οι μεταδόσεις να ανήκουν στη Nova) όπου ενδεχομένως να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Με βάση το "πακέτο" τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχε η ΕΡΤ θα έδειχνε την πρώτη επιλογή στις 21 και στις 28 Αυγούστου, παιχνίδια που, όμως, τούτη την στιγμή βρίσκονται στον «σέρα».

Ούτως ή άλλως μπαίνουμε στην περίοδο όπου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο θέμα, αλλά στην ΤΕΑΜ θέλουν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα των δικαιωμάτων που είχε η ΕΡΤ όσα γίνεται πιο σύντομα.

Και η «κόμπλα» που έχει προκληθεί είναι εξαιρετικά πιο σοβαρή από εκείνη που βιώσαμε την περασμένη σεζόν όταν (πάλι στα πλέι-οφ του Αυγούστου) παιζόταν ως και την προτελευταία μέρα η μετάδοση στη χώρα μας του Μάλαγα-Παναθηναϊκός.


Τι θα γίνει τώρα σε περίπτωση που αφενός περάσει ο ΠΑΟΚ την Μέταλιστ και αφετέρου παίζει εντός έδρας παιχνίδι στα πλέι-οφ στις 21/8 (σε αυτή την περίπτωση το εκτός θα είναι 27/8 και θα το δείξει η Nova). Ποιος θα αναλάβει να «τρέξει», να οργανώσει την τηλεοπτική παραγωγή, να δώσει το σήμα της αναμέτρησης στις υπόλοιπες χώρες;

Το ίδιο ερώτημα αφορά και στην περίπτωση που το εντός είναι 28/8 (τότε το εκτός της 20ης Αυγούστου θα πάει στη Nova). Σε κάθε περίπτωση τα χρονικά περιθώρια είναι αποπνυκτικά και υπάρχει ανάγκη για αποφάσεις.

Και δεν είναι μόνο η μετάδοση του αγώνα (είναι δεν είναι ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ), αλλά και η οργάνωση της βραδιάς, της εκπομπής που θα πρέπει να βγει, η διαχείριση των highlights. Όλα!

Ανοιχτό είναι και το Σούπερ Καπ της 30ης Αυγούστου μεταξύ Μπάγερν Μ. και Τσέλσι που είχε η ΕΡΤ. Όπως και η παράλληλη μετάδοση της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το απόγευμα της 29ης Αυγούστου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ