2013-08-21 12:50:05
Φωτογραφία για Με τρία κρουαζιερόπλοια 6.000 κόσμος σήμερα στο Ηράκλειο!
Πραγματικά. πανικός σήμερα από τους τουρίστες στο Ηράκλειο καθώς με τρία κρουαζιερόπλοια που έδεσαν στο λιμάνι έχουν φτάσει ούτε λίγο ούτε πολύ 6000 επισκέπτες! Και μάλιστα ένα από τα πλοία είναι το...γιγαντιαίο Holland America Line , ενώ το δεύτερο μεγάλο είναι το AIDA. Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά ενώ είναι όλοι επί ποδός για να εξυπηρετηθούν οι ξένοι, αλλά και οι επιβάτες των πλοίων των Μινωικών και της ΑΝΕΚ που επίσης έφτασε στο λιμάνι!

Την ίδια ώρα και οι Σεπτέμβριος- Οκτώβριος θα είναι επίσης πολύ καλοί μήνες, ενώ συνέβη και το θετικό απρόοπτο: οι ακυρώσεις ήδη από την Αίγυπτο έχουν αποδρομολογήσει από εκεί πλοία τα οποία ζήτησαν να έρθουν στην Κρήτη και το διάστημα από Νοέμβριο ως το Μάρτιο αναμένονται πάνω από 50.000 επιπλέον επιβάτες εδώ!

“Δεν είναι να ευχόμαστε να συμβαίνουν σε γειτονικές χώρες αυτά τα πράγματα. Εμείς επιθυμούμε να υπάρχει ηρεμία και ησυχία. Παντού στη γειτονιά μας. Διότι μπορεί να κερδίσεις μια χρονιά, αλλά μετά να πάρουν τα πλοία τους και να φύγουν, να πάνε στην Ασία όπως κάνουν κάποιες εταιρείες” λέει ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Μπρας.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ