2013-08-21 12:54:46
Φωτογραφία για Δείτε και την άφιξη Σαββόπουλου με ελικόπτερο σε βίντεο!  Εφοπλιστης ή ο Τέως “καθάρισε” για το ελικόπτερο του Σαββόπουλου;
Ο paratiritis-news.com ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ-καρέ την άφιξη του "άνετου" Διονύση Αναρωτηθήκατε πώς και γιατί ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίστηκε στο Άργος με ελικόπτερο; Θα σας το πούμε και αυτό εμείς!

Ως συνεπής επαναστάτης και καλλιτέχνης θέλησε να βιώσει το αντικείμενο του έργου που ανέβασε στο Αρχαίο Θέατρο Άργους από μέσα!

Έτσι το weekend που μας πέρασε και το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν εν μέσω εφοπλιστών στις Σπέτσες. Συγκεκριμένα ήταν φιλοξενούμενος του ζεύγους Κουτσολιούτσου και βίωνε την κρίση τρώγοντας και πίνοντας στη φωταγωγημένη πισίνα της βίλας παρέα με τον τ. βασιλιά Κωνσταντίνο! Να συζητούσαν τις κοινές αναμνήσεις τους από την αντίστασή τους κατά του στρατιωτικού καθεστώτος;

Προφανώς δεν τον διευκόλυνε η συγκοινωνία των κοινών θνητών, έτσι κάποιος εξ’ αυτών του παραχώρησε το ελικόπτερό του για να πάει να παίξει στον… απλό λαουτζίκο! Πιστός πάντα στο σύνθημά του “Ας κρατήσουν οι χοροί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα (βίλα στις Σπέτσες)!

ΠΗΓΗ: paratiritis-news.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ