2013-08-22 12:54:04
Φωτογραφία για Καταγγελία Μπαρούτσα για αδιαφάνεια στις προσλήψεις του Δήμου Γορτυνίας!
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γορτυνία Νέα Εποχή και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής ποιότητας Ζωής του Δήμου Γορτυνίας, Νεκτάριος Μπαρούτσας προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, για ένα θέμα... που πρώτο ανέδειξε το «Καλημέρα Αρκαδία».

Το θέμα έχει να κάνει με την καθυστερημένη ανακοίνωσης για θέσεις εργασίας στο Δήμο Γορτυνίας.

Ο Ν. Μπαρούτσας αναφέρει: «Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή του Δήμου Γορτυνίας διότι δεν είναι δυνατόν μετά από 3 χρόνια διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου να λειτουργεί με αδιαφάνεια και μεθόδευση στις προσλήψεις του προσωπικού .

Η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας ανακοίνωσε την 211/13 προκήρυξη για την πρόσληψη 4 ατόμων , όμως το μυστήριο είναι ότι η προθεσμία για να υποβληθούν αιτήσεις ήταν μέχρι τις 17 Αυγούστου 2013 και η απόφαση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (Διαύγεια), δύο μέρες μετά, δηλαδή στις 19 Αυγούστου 2013, όταν η προθεσμία είχε λήξει νόημα έχει να αναρτηθεί μία ανακοίνωση πρόσληψης, όταν έχει παρέλθει η ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων; Για ποιο λόγο υπήρξε η καθυστερημένη ανάρτησή της;


Ο Δήμος Γορτυνίας οφείλει να δώσει μία απάντηση, κυρίως σε εκείνους που ενδεχομένως ήθελαν να καταθέσουν αίτηση, αλλά δεν μπόρεσαν να το κάνουν, διότι ενημερώθηκαν καθυστερημένα. Εκτός και αν πίσω από αυτό κρύβετε κάτι άλλο .

Αυτές οι τακτικές και διαδικασίες θυμίζουν εποχές περασμένων δεκαετιών , είναι απαράδεκτες μη αποδεκτές και καταδικαστέες.»

kalimera-arkadia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ