2013-08-27 12:14:38
Φωτογραφία για Έφτυσε... αίμα η Ρεάλ
«Δεινοπάθησε» να κρατήσει το 1-0 απέναντι στην Γρανάδα, με τους ηττημένους να διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι στο φινάλε

Ο Κασίγιας έμεινε στον πάγκο. Και από εκεί είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει… υπερπροσπάθεια στο τέλος για να κρατήσει το υπέρ της 1-0 απέναντι στην Γρανάδα (πάγκο και ο Καρνέζης) και να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Η «βασίλισσα» ξεκίνησε εντυπωσιακά. Με αρκετά σουτ και με φουλ κατοχή της μπάλας. Και νωρίς-νωρίς οι Μαδριλένοι δικαιώθηκαν, αφού ο Κριστιάνο «μοίρασε» στον Μπενζεμά και ο Γάλλος έκανε το 1-0 στο 10’. Ο Εζίλ… διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας», αλλά το γκολ του δεν μέτρησε δικαιολογημένα, καθώς η φάση ξεκίνησε από στημένο, με τη μπάλα να… τσουλά! Οι παίκτες του Αντσελότι συνέχισαν να πιέζουν, υπήρξαν αρκετά σουτ, με τους γηπεδούχους να κρατούν με «νύχια και με δόντια» σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Στο δεύτερο δεν ήταν η ίδια εικόνα, με τους Μαδριλένους να… αφήνουν το μυαλό τους στα αποδυτήρια και να κάνουν αρκετά λάθη. Ράμος και Αρμπελόα είχαν κάποια καλά σουτ, χωρίς βέβαια να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους, με την Γρανάδα να προσπαθεί για την ισοφάριση. Ο Κριστιάνο είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς, αλλά ο Ρομπέρτο του είπε «όχι» στο 78’. 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ