2013-08-27 16:56:09
Φωτογραφία για Παρατράγουδα σε συναυλία στην Eύβοια - Πλήρωσαν για τον Παντελίδη και άκουσαν μόνο την Πάολα!
Απίστευτα παρατράγουδα σημειώθηκαν στην προγραμματισμένη συναυλία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη το περασμένο Σάββατο 24 Αυγούστου στην Ερέτρια. Η περιοχή κατακλύστηκε από χιλιάδες θαυμαστές οι οποίοι όμως απόλαυσαν μόνο την Πάολα και οι γκρίνιες δεν άρχισαν να έρθουν Πολλοί κάνουν λόγο για γκάφα ολκής των διοργανωτών που διαφήμιζαν με έμφαση την δήθεν συμμετοχή του Παντελίδη με στόχο την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου και φυσικά περισσότερο κέρδος από τα εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι ακυρώθηκε η εμφάνισή του λόγω της προγραμματισμένης εφόδου του ΣΔΟΕ στην συναυλία που έγινε από τις 23.00 το βράδυ πριν την έναρξη.

Σύμφωνα με το eviazoom, ο Παντελίδης δεν έδωσε το παρών και δεν τραγούδησε ποτέ, με αποτέλεσμα ο κόσμος να γκρινιάζει, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν, παρά την εκπληκτική εμφάνιση της Πάολα που ξεσήκωσε το κοινό για έξι ολόκληρες ώρες.

Το eviazoom επικοινώνησε με τους διοργανωτές και η επίσημη απάντηση του Προέδρου είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έφυγε ξαφνικά για την Κύπρο και ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στην συναυλία...
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ