2013-08-27 19:41:03
Φωτογραφία για Αψιμαχίες στο λιμάνι της Ουρανούπολης με ταξιδιώτες για το Άγιο Όρος
Διαπληκτισμοί και αψιμαχίες στο λιμάνι της Ουρανούπολης μεταξύ προσκυνητών που αναγκάζονται να... πληρώσουν δωδεκάμιση ευρώ για να ταξιδέψουν μέχρι την Δάφνη, το κεντρικό λιμάνι του Αγίου Όρους.

Το καράβι αναχώρησε στις 09:45 το πρωι με πληρότητα εκατό τις εκατό.

Με αποτέλεσμα δεκάδες επιβάτες που έμειναν αναχωρούν με ταχύπλοα και επιβαρύνονται με επιπλέον οκτώ ευρώ .

Μάλιστα υπάρχουν αρκετοί που αδυνατούν να πληρώσουν αυτό το ποσό.

Και σαν μην έφτανε η ταλαιπωρία σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρείται κάκιστη συμπεριφορά από υπάλληλο των ´´Αγιορείτικων γραμμών´´.

Μάλιστα ακούστηκαν και εκφράσεις από τον υπάλληλο τύπου´´ έπρεπε να σε βρίσω´´.

Και αυτό έγινε όταν ο προσκυνητής ζήτησε πληροφορία για τα δρομολόγια από τη Δάφνη για τις Καρυές καθώς είχε προορισμό τη Μονή Ιβήρων.

Νωρίτερα έντονη λογομαχία με λιμενικό και με τον συγκεκριμένο υπάλληλο είχε ένας ακόμα ταξιδιώτηςπου δήλωνε οτι ενώ είχε από το πρωί δεν κατάφερε να φύγει με το καράβι της γραμμής και πλέον αδυνατεί να πληρώσει 12, 50 ευρώ.


Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η συμπεριφορά των λιμενικών είναι άψογη αλλά του υπαλλήλου των ´´ Αγιορείτικων γραμμών ´´.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας οτι όταν κλείσαμε θέση για διαμονητήριο δεν μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να κάνουμε Κράτηση θέσης στο καράβι.

Σημειώνουμε ότι συνήθως δεν δημιουργούνται τέτοιου είδος προβλήματα αλλά σήμερα λόγω της θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ίσως έπρεπε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι προσκυνητές προς τον Άθωνα.

Τελευταία πληροφόρηση:

Εν τέλει για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών που είχαν μείνει στην Ουρανούπολη καθώς είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια με το πλοίο της γραμμής, ναυλώθηκαν δυο ταχύπλοα, η "Μικρά Αγία Άννη" και η "Παναγία" με τους προσκυνητές να καλούνται να πληρώσουν 12, 50 ευρώ για να φθάσουν στη Δάφνη αντί επτά ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο με το πλοίο της γραμμής.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ