2013-08-28 12:49:04
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ... «ΠΡΩΗΝ»!
Αντίπαλος με δύο πρώην παίκτες του, τον πασαδόρο Αντρέι Ζέκοφ και τον ακραίο Τόμισλαβ Τσόσκοβιτς, καθώς και με τον Ισπανό πρώην κεντρικό της ΕΑΠ, Ισραέλ Ροντρίγκεζ, θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 26-30 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή τωων ερυθρόλευκων.

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, η τουρκική Β.Β.S.K. Αγκυρας θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα αγωνιστεί, ενώ οι άλλες δύο είναι η διοργανώτρια Γαλατάσαραϊ και η ρουμανική Τόμις Κονστάντα.

Στην Κονστάντα αγωνίζεται ο Βούλγαρος Ζέκοφ που αγωνίστηκε στην ΕΑΠ αλλά και στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-11. Επίσης παίζουν ο Ρουμάνος Αντρέι Στόγιαν και ο Βραζιλιάνος Ζοάο Ντίας.

Στην Β.Β.S.K. αγωνίζονται ο Κροάτης ακραίος Τόμισλαβ Τσόσκοβιτς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό πριν από 7 χρόνια, ο Βόσνιος Αρμιν Μουσταντένοβιτς κι ο Λετονός Γκούνταρς Σέλιτανς.

Στη Γαλατάσαραϊ αγωνίζονται ο Αιγύπτιος Αχμέντ Αμπντάλα και οι Τούρκοι διεθνείς Μεχμέτ Οσμπέκ, Ιμπραήμ Εμετ, ενώ αυτές τις ημέρες γίνονται διαπραγμετεύσεις για την απόκτηση του Αμερικανού Πρίντι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ