2013-08-31 00:05:07
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ NOVA ΠΡΟΣ ΤΗ SUPER LEAGUE ΓΙΑ... ΑΛΑΦΟΥΖΟ!
Επιστολή με την οποία κατηγορεί ευθέως τον Γιάννη Αλαφούζο για «δυσφημιστική εκστρατεία» μέσω του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού απέστειλε στη Σούπερ Λίγκα η Nova, ΄πως αναφέρει σε δημοσίευμά του η ιστοσελίδα  "sport-fm.gr".

Διαμαρτυρία στη Σούπερ Λίγκα στην οποία μιλάει για «δυσφημιστική εκστρατεία» εναντίον της μέσω του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού έκανε η Nova. Σε σχετική επιστολή της στη διοργανώτρια η συνδρομητική τηλεόραση τονίζει ότι η ΠΑΕ και ο τηλεοπτικός σταθμός χρησιμοποιούν «Μέσα που διαθέτουν και εκτοξεύουν αβάσιμες και αήθεις επιθέσεις» κατά της δημοσιογραφικής της πλατφόρμας.

Επίσης τονίζεται πως η αιτία των επιθέσεων απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι είναι η «κατ’ εξακολούθηση κλοπή των τηλεοπτικών στιγμιότυπων του πρωταθλήματος από το ΣΚΑΪ».

Κλείνοντας, ζητά την πρόνοια της Σούπερ Λίγκα προκειμένου να αποφευχθούν ατυχή συμβάντα απέναντι στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Nova, ενώ τονίζει πως στην περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί θα θεωρήσει ηθικό αυτουργό τη διοίκηση του ΣΚΑΪ.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ