2013-09-09 08:06:04
Φωτογραφία για Κώστας Χαριτωνίδης: «Έχουμε φανερούς και κρυφούς στόχους στον Άρη»
Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΣ Άρης, Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε... στο volleyleague.gr για την προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, για τη στελέχωση της νέας ομάδας που θα έχει προπονητή τον Αντρέι Κράβαρικ και για την εκδήλωση της ΣΕΠΠΕ που θα γίνει στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα:

«Οι προπονήσεις γίνονται απερίσπαστα, περιμένουμε τέλος του μήνα να έρθει και ο Αντρέι (Κράβαρικ) από την εθνική Σλοβακίας. Στο κομμάτι της προπόνησης και του σχεδιασμού που σχεδόν έχει τελειώσει προχωράμε, είμαστε καλά, υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, υπάρχει διάθεση και πιστεύω θα πάμε καλά. Από κει και έπειτα χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση διότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Θα μου πείτε... δεν είναι αυτό μόνο φαινόμενο στον Άρη... Προσπαθούμε να διευθετήσουμε τα παλιά χρέη και τις εφετινές υποχρεώσεις για να ανταπεξέλθει ο σύλλογος. Πιστεύω ότι ο Θωμάς Γιώτας έχει μεγάλη διάθεση, εγώ θα έλεγα τρέλα και ασχολείται καθημερινά πολλές ώρες γύρω από την εξυγίανση του τμήματος
. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ενθαρρυντικό είναι ότι και ο κόσμος στηρίζει τις προσπάθειες μας. Από την Δευτέρα ξεκινάει και η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Από τα μηνύματα που έχουμε θα υπάρχει αρκετή διάθεση. Από κει και μετά όλα δείχνονται μέσα στο γήπεδο. Σημασία όμως έχει ότι αν δεν υπήρχε φέτος ο Θώμας Γιώτας τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου καλά. Σήμερα έχουμε μια ομάδα που προπονείται και μπορούμε να έχουμε και "φανερούς" και "κρυφούς" στόχους, αλλά είναι μια ομάδα πολύ καλή»

Για τον σχεδιασμό της ομάδας και την περίπτωση μεταγραφής ξένου παίχτη, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη δήλωσε:

«Υπάρχει μια περίπτωση, αν πάνε καλά στα έσοδα, να πάρουμε έναν ξένο κεντρικό»

Για την συμμετοχή του Θωμά Γιώτα στα διοικητικά της ομάδας στις εκλογές τόνισε:

«Νομίζω ναι... Δεν είναι και άσχημο... Μετά την παραίτηση του κ. Παπαδόπουλου και πηγαίνοντας ο σύλλογος στην Γενική συνέλευση, νομίζω ότι πρέπει να ηγηθεί ένας πρόεδρος για το ΑΣ που είναι και η "μάνα" του συλλόγου».

Κλείνοντας ο Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για την εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ:

«Το σεμινάριο και η εκδήλωση είναι 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Είναι το αντίστοιχο που κάναμε και στην Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα θα γίνει εδώ στην Αθήνα. Έχουμε καλέσει πολύ γνωστούς προπονητές τους αθλήματος όπως είναι ο κ. Γκάετς και ο κ. Νέμετς, θα φέρει και έναν ειδικό γύρω από την φυσική κατάσταση, την προπόνηση με βάρη. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλά. Ήρθαμε και σε επαφή με την ΚΕΔ, κάποια στιγμή να αφιερωθεί καμιά ωρίτσα για τους νέους κανονισμούς που θα μπουν φέτος. Νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ανταπόκριση, ο ΣΕΠΠΕ στην προσπάθεια του αυτήν της επιμόρφωσης κοιτάζει να φέρει πάντα ό,τι καλύτερο. Θα τιμηθούν και κάποια άτομα τα οποία προσέφεραν αυτά τα 30 χρόνια στον σύνδεσμο, ο τέως πρόεδρος του συνδέσμου ο οποίος δεν μπορούσε να έρθει τότε στην Θεσσαλονίκη ο κ. Προσαλίκας και πάρα πολλές άλλες προσωπικότητες που με την διαδρομή τους προσέφεραν τόσο στον σύνδεσμο όσο και γενικά στο βόλεϊ».

volleyleague.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O VETTEL ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΖΑ OLE...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O VETTEL ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΖΑ OLE...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ