2013-09-09 20:58:51
Φωτογραφία για Ιωνικός: Ενθουσιασμός για ΑΕΚ
Με ενθουσιασμό ανακοίνωσε τη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ η διοίκηση του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Με τον ιδανικότερο τρόπο και με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Νεάπολη κλείνει τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ο Ιωνικός. Μπαίνοντας στη τελική ευθεία για την πρεμιέρα το πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής κατηγορίας οι νεαροί, κυρίως, άσοι  του Μάρκου Δήμου θάχουν την μεγάλη  ευκαιρία  να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην βασική διεκδικήτρια του τίτλου του 6ου ομίλου της Γ´εθνικής κατηγορίας.

Σ´ ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι , λοιπόν, που αναμένεται να ξυπνήσει αναμνήσεις από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Α' Εθνική θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο στις 7.00 ο Ιωνικός και ΑΕΚ.

Η συγκυρία τα έφερε έτσι ώστε οι δύο ιστορικοί  σύλλογοι που εκπροσωπούν κατ´ εξοχήν τον προσφυγικό Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης του Πόντου και της Σμύρνης, να αγωνίζονται εφέτος στην Γ' Εθνική και να αποτελούν τα φαβορί για την άνοδο η μεν ΑΕΚ απο τον 6ο όμιλο  ο δε Ιωνικός απο τον 5ο.


Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα παιχνίδι - γιορτή που θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 19:00 και που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων φιλάθλων αμφοτέρων των ομάδων.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του συναρπαστικού ,όπως προβλέπεται, πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής Ιωνικός και ΑΕΚ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο πιο γερό τεστ της προετοιμασίας τους, σε ένα φιλικό που εκτός από το καθαρά αγωνιστικό μέρος έχει αναπόφευκτα και συμβολικό χαρακτήρα λόγω των καταβολών των δύο σωματείων και των κοινών τους δεσμών.

Αυτούς τους δεσμούς επιθυμούν να σφυρηλατήσουν οι διοικήσεις Ιωνικού και ΑΕΚ στο πλαίσιο της φιλικής τους συνάντησης το ερχόμενο Σάββατο στην οποία και θα δοθεί εορταστικός τόνος.

Η είδηση της διεξαγωγής του Σαββατιάτικου αγώνα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους φίλους και των δύο ομάδων. Ιδιαίτερα οι φίλοι του Ιωνικού, απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας και ιδιαίτερα τις σπουδαίες εμφανίσεις της με αντιπάλους ανώτερων κατηγοριών όπως ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος, ο Αχαρναικός και ο Ηρακλής Ψαχνών, αναμένεται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του γηπέδου της Νέαπολης, στέλνοντας το μήνυμα οτι και φέτος θα είναι ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ