2013-09-09 21:00:04
Φωτογραφία για Πως αισθανεσται κ.Προεδρε που ενω ειστε κατοχος Νομπελ Ειρηνης, θελετε να επιτεθειτε στη Συρια;
Μια πολυ δυσκολη κατασταση αντιμετωπισε ο Ομπαμα,στη συνεντευξης τυπου που εδωσε κατα την διαρκεια της παραμονης του στη Στοκχολμη!

 Σουηδη ρεπορτερ,απο την κρατικη Σουηδικη τηλεοραση, του εθεσε πολυ ωμα το αμειλικτο και μοιραιο ερωρημα: "Πως αισθανεσται,κ.Προεδρε, ενω ειστε κατοχος ενος βραβειου Νομπελ Ειρηνης,να θελετε να επιτεθειτε στη Συρια;" 

Ο Ομπαμα προσπαθησε να δωσει μια απαντηση,του στυλ,"ειμαστε ειρηνικοι ανθρωποι και θελουμε να ζουμε με ειρη,αλλα ζουμε σε εναν επικινδυνο κοσμο και εχουμε τις υποχρεωσεις μας". 

Προσπαθησε να υπενθυμησει την προσφορα του στον τερματισμο των πολεμων στο Ιρακ και Αφγανιστα και την αναγκη για προωθηση της διπλωματιας για την επιλυση των προβληματων του κοσμου
. Αλλα η γενικη εικονα που παρουσιασε και αυτη που σιγουρα θα μεινει στη μνημη του κοσμου,ηταν αξιολυπητη Θυμιζε εναν τυπο που δεν θελει να εχει καμμια σχεση με ολα αυτα που συμβαινουν και θα προτιμουσε να περασει το υπολοιπο της ζωης του σε καποιο γηπεδο γκολφ! 

Εντυπωση επισης προκαλεσε η φραση με την οποια διαλεξε για να ολοκληρωσει την απαντηση του,λεγοντας!it's part of the deal Its part of the deal (ειναι μέρος της συμφωνίας),ειπε,κανοντας πολλους να χαμογελασουν ijreview.com

Μετάφραση: Stefanos Theofanakis

Επιμέλεια: logiosermis.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα Gaming οθόνη Philips 144Hz
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα Gaming οθόνη Philips 144Hz
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ