2013-09-11 20:16:15
Φωτογραφία για Σοκάρουν οι φωτογραφίες απο το καψώνι σε νεοσύλλεκτο! Προσοχή σκληρές εικόνες!
Σοκαριστικές φωτογραφίες δημοσίευσε η Dailymail που δείχνουν πώς έδεσαν εναν Βρετανό νεοσύλλεκτο στρατιώτη οι φίλοι του, όταν αρνήθηκε να βγει έξω μαζί τους για ποτό.

Τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα, κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη και φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το βάναυσο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν σε στρατόπεδο στη Γερμανία οι άλλοι στρατιώτες στο τάγμα του.

Το θύμα, ο νεοσύλλεκτος που ειναι μόλις 18 ετών, βρίσκεται τώρα στη Βρετανία, χωρίς άδεια απο το στρατό, μετά το επεισόδιο εκφοβισμού και αντιμετωπίζει φυλακή.

Σε δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα Sunday Mirror, ο νεοσύλλεκτος είπε ότι, αφού κατάφερε να απελευθερωθεί και προσπάθησε να αφήσει το γεγονός στο παρελθόν και να προχωρήσει με τη ζωή του, μετά από κάποιες μέρες κατάλαβε ότι οι συνάδελφοι του είχαν βγάλει φωτογραφίες τις οποίες είχαν αναρτήσει στο Facebook.


Ο ίδιος λέει ότι, μετά το συμβάν, εχει φτάσει στα όρια της απελπισίας και θέλει να φύγει απο το στρατό.

Μήνες μετά την επίθεση, ο νεοσύλλεκτος αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη νομική πολυπλοκότητα που είχε η λύση της σύμβασής του με το στρατό κι έτσι έφυγε απο τη Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αναφέρει ότι ήξερε ότι αυτό που έκανε, ήταν σοβαρό και ήξερε ότι θα τιμωρηθεί αλλά, όπως είπε, έπρεπε να δει την οικογένεια του.

Ο νεοσύλλεκτος θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή ως τιμωρία, πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ