2013-09-12 04:58:04
Φωτογραφία για Υποδοχή σε Φετφατζίδη από τον πρόεδρο της Τζένοα
Ο Γιάννης Φετφατζίδης έφτασε στην Ιταλία και είχε την πρώτη του προπόνηση με τη Τζένοα, με τον πρόεδρο Ενρίκο Πρετσιόζι να τον καλωσορίζει μάλιστα στο προπονητικό κέντρο.

Πρώτη ημέρα στη Γένοβα για τον Γιάννη Φετφατζίδη, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να φτάνει την Τετάρτη στην πόλη της Γένοβας μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα και να υποβάλλεται επιτυχημένα σε ιατρικές εξετάσεις.

Αμέσως μετά τα ιατρικά τεστ, ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε στο προπονητικό κέντρο των "ροσομπλού", όπου τον περίμενε για να τον καλωσορίσει στη νέα του ομάδα ο πρόεδρος των Γενοβέζων, Ενρίκο Πρετσιόζι.

Ακολούθως είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Φάμπιο Λιβεράνι, με τον τεχνικό της ομάδας να τον συστήνει στους νέους συμπαίκτες του λίγο πριν την πρώτη προπόνηση που είχε διάρκεια μισής ώρας.

Όπως ενημέρωσε η Τζένοα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ο Φετφατζίδης θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη προπόνησή του με τη ροσομπλού φανέλα το απόγευμα της Πέμπτης (17.30 τοπική ώρα) και μία ώρα αργότερα θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Ρικάρντο Σεντουριόν.

Υπενθυμίζεται πως η νέα ομάδα του "Φέτφα" γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της (ο παλαιότερος σύλλογος στην Ιταλία) ενώ προετοιμάζεται και για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τη Σαμπντόρια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A που θα είναι το Νο 183 στην ιστορία των δύο συμπολιτών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έβγαλε τιμή για Κάτσε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έβγαλε τιμή για Κάτσε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ