2013-09-17 16:35:44
Φωτογραφία για Δήμος Αθηναίων / Στο τσακ ψηφίστηκε ο ισολογισμός - απολογισμός στη  β΄ ψηφοφορία - Κι άλλη ανεξαρτητοποίηση...!!!
Το Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισε την α΄φορά τον ισολογισμό-απολογισμό του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη. 

Κι όμως είναι αλήθεια. Ο ισολογισμός-απολογισμός που παρουσίασε η, υπό τον Γιώργο Καμίνη, δημοτική αρχή της πρωτεύουσας Καταψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Χρειάστηκε και δεύτερη συνεδρίαση με τις απαιτούμενες διορθώσεις για να ψηφιστεί τελικά χθές Δευτέρα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλληθωρίζουν προς άλλους υποψήφιους δημάρχους Με απλά λόγια, η εν λόγω εξέλιξη, -  και μάλιστα ένα βήμα πριν την επόμενη φάση της διαδικασίας που είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου - , σημαίνει ότι στην πραγματικότητα το δημοτικό συμβούλιο (στο οποίο ο σημερινός δήμαρχος διαθέτει την πλειοψηφία) καταψήφισε τον απολογισμό του Δημάρχου, απέρριψε το έργο του και αμφισβήτησε τα οικονομικά στοιχεία που ο δήμαρχος παρουσίασε...!!!

Σε περίπτωση που κάτι παρόμοιο συμβεί στο εθνικό κοινοβούλιο, η όποια κυβέρνηση υποστεί τέτοια ταπείνωση οδηγείται σε παραίτηση…!!!


Ταυτόχρονα, η παράταξη του κ. Καμίνη δέχτηκε και δεύτερο πλήγμα μέσα σε τρεις ημέρες. Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος Τούλα ψαράκη, Υπενθυμίζεται πως η πρώτη βροντώδης ανεξαρτητοποίηση ήταν εκείνη της Άννας Φιλίνη στις πρώτες ημέρες της διοίκησης Καμίνη.   

Παρά ταύτα, ο δήμαρχος Αθηναίων, ατάραχος, αγέρωχος κι αμέριμνος, ωσάν να μην έχει καταλάβει τίποτε ασχολείται με ανώτερα πράγματα, όπως είναι η ανασυγκρότηση της αριστεράς.

Μάλλον δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει ένα παρόμοιο εγχείρημα ή γενικώς δεν έχει κατανοήσει τι σημαίνει καν να είναι πρώτο πολίτης στην πόλη της Παλλάδας Αθηνάς…!!!

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη αποδοκιμασία του κ. Καμίνη ήταν στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού του συμβουλίου, όταν οι δικοί σου σύμβουλοι δεν είχαν εγκρίνει τις αντιδημαρχίες που είχε ορίσει.

Αν όλα τούτα συμβαίνουν στην περίοδο κατά την οποία οι μετρήσεις της κοινής γνώμης στην πρωτεύουσα, δίνουν στον απερχόμενο δήμαρχο ποσοστά αποδοχής κατά πολύ κατώτερα μονοψήφιου αριθμού, ενώ παράλληλα συζητούνται άλλα ονόματα υποψηφίων δημάρχων…, εύλογα κι εύκολα συνάγονται τα συμπεράσματα…!!!

                                              Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ