2013-09-17 16:38:58
Φωτογραφία για Κομοτηνή / Δημοτικός Σύμβουλος προπαγανδίζει ελεύθερα κι αβίαστα…, την «Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη…»….!!!
Ο Κοράι Χασάν,  δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τον προξενικό συνδυασμό της Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ταυτόχρονα πρόεδρος στο παράνομο σωματείο της λεγόμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» ανάρτησε στο twitter το εξής προκλητικό σύνθημα…,  

«να είναι ευτυχισμένη η 100η χρονιά από την πρώτη Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».

Παράλληλα, ο Μουσταφά Σάργκο, επικεφαλής της Νεολαίας Ξάνθης του τουρκικού-κόμματος DEB σε σχόλιο του στο Facebook αναφέρεται στην Μικρασιατική Καταστροφή λέγοντας επί λέξει τα εξής προκλητικά:

«Ας είναι χαρμόσυνη η Γιορτή της Νίκης μας της 30ης Αυγούστου. Για μια ακόμη φορά με ευγνωμοσύνη και ζητώντας έλεος από τον Θεό, τιμώ τους μάρτυρες του ηρωικού στρατού του νικηφόρου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Αλλάχ να μην επιτρέψει ξανά να αναγκαστεί το έθνος αυτό να δώσει απελευθερωτικό αγώνα! Ας είναι παντοτινή η ενότητα και η ομόνοια μας»!

Να σημειωθεί ότι ο Κοράι Χασάν για τον οποίο λέγεται ότι είναι μέλος των «Γκρίζων Λύκων» συνόδευε πέρυσι τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί που τριγυρνούσε στη Δυτική Θράκη και λέγεται ότι χρηματοδοτείται από τα απόρρητα κονδύλια του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών επί υπουργίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Να σημειωθεί πως η τουρκική προπαγάνδα χρησιμοποιεί καθημερινά το διαδίκτυο και απευθύνεται ποικιλοτρόπως στους μουσουλμάνους της Θράκης.

                                                       Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ