2013-09-18 00:52:13
Φωτογραφία για Tα ξένα ΜΜΕ για την νίκη της Παρί επί του Ολυμπιακού [Photos]
Για δυνατό ξεκίνημα της Παρί στο CL κάνουν λόγο τα γαλλικά ΜΜΕ, τονίζοντας πάντως ότι... εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα στο Φάληρο και πως το 1-4 δεν αντιπροσωπεύει την πλήρη εικόνα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Έτσι σχολίασαν το 4-1 της Παρί επί του Ολυμπιακού τα διεθνή ΜΜΕ:

L' Equipe: Παρί, ένα επίπεδο πάνω. Ταρακουνημένη για 45 λεπτά (1-1 στην ανάπαυλα), η Παρί πήρε τη νίκη με 4-1 επί του Ολυμπιακού με τρία γκολ με κεφαλιές από κόρνερ. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπενφίκα νίκησε την Άντερλεχτ (2-0).

Le Parisien: Η ευρωπαϊκή σεζόν της Παρί ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα, όπου οι Παριζιάνοι αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό. Και απέναντι σε μία ομάδα αήττητη στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Παρί ήταν επιβλητική επικρατώντας με 4-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν καθρεφτίζει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο μέρος η Παρί βρήκε δίχτυα στη μοναδική της ευκαιρία (19' Καβάνι) ενώ ο Ολυμπιακός είχε 10 τελικές προσπάθειες και ένα γκολ (25' Βάις).


France Football: Η Παρί ξεκινάει δυνατά. Μεταμορφωμένη μετά το ημίχρονο, η Παρί έδειξε ρεαλισμό και κυριάρχησε απέναντι στον Ολυμπιακό (4-1). Οι Παριζιάνοι παίρνουν κεφάλι στον πρώτο όμιλο έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Μπενφίκα (2-0 την Άντερλεχτ).

RMC: Διπρόσωπη Παρί. Παρά την ευρεία νίκη τους, οι Παριζιάνοι είχαν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα πριν ξυπνήσουν στο δεύτερο ημίχρονο. H ουσία επετεύχθη. Η Ευρώπη απέδειξε μία ακόμα φορά πως είναι δύσκολο να την εξημερώσεις.

Sport24.com: Η Παρί των δύο ημιχρόνων. Αρχικά στριμώχτηκε από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια η Παρί αύξησε την ταχύτητά της προς το τέλος της αναμέτρησης για να φτάσει σε μία μεγάλη επιτυχία (1-4).
sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ