2013-09-19 12:00:37
Φωτογραφία για Ηγέτης Κούρδων Συρίας: Ο Ερντογάν υπεύθυνος της σφαγής στη χώρα
"Οι ενορχηστρωμένες σφαγές του λαού της Συρίας από βάρβαρες Μουσουλμανικές ορδές που κόβουν τα κεφάλια των ανθρώπων, που ξεριζώνουν τις καρδιές των νεκρών και τις τρώνε, είναι μια αγριότητα που δεν έχει εμφανιστεί στην ανθρωπότητα εδώ και 1500 χρόνια"

«Μιλώντας στα «17α Σκανδινάβια»- στο Φεστιβάλ Κουρδικού Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη, την πρωτεύουσα της Σουηδίας, ο ηγέτης του συριακού κόμματος των Κούρδων- PYD, ο Salih Müslim, είχε ως στόχο τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Οι ενορχηστρωμένες σφαγές του λαού της Συρίας από βάρβαρες Μουσουλμανικές ορδές που κόβουν τα κεφάλια των ανθρώπων, που ξεριζώνουν τις καρδιές των νεκρών και τις τρώνε, είναι μια αγριότητα που δεν έχει εμφανιστεί στην ανθρωπότητα εδώ και 1500 χρόνια. Η τουρκική κυβέρνηση του κόμματος AKP και ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν το δάκτυλό τους πίσω από αυτές τις ενέργειες», είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα που επικαλείται το κουρδικό πρακτορείο Φιράτ, ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για τον Τούρκο πρωθυπουργό.

«Από τη μια πλευρά στέλνει τα σκυλιά και τα τσακάλια του και από την άλλη, σαν αλεπού, κάνει συνεντεύξεις προς εμάς για να μας υπερασπιστεί και υποστηρίζει ότι θα ...ευημερήσουμε».

«Οι σαλαφιστές και οι συμμορίες της Τζαμπχάτ αλ Νούσρα κάνουν τις σφαγές στη Συρία. Αυτές τις συμμορίες υποστηρίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε τα παιχνίδια τα οποία έπαιζε παλαιά η Οθωμανική Αυτοκρατορία», είπε ο Μούσλιμ.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ