2013-09-19 16:16:09
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ... «ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ»
Θετικό πρόσημο έβαλε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην πρόσφατη εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς στη νίκη (1-0) της Έβερτον κόντρα στην Τσέλσι.

Πολύ καλά λόγια για την προσαρμοστικότητα του Κέβιν Μιραλάς στις απαιτήσεις του νικηφόρου αγώνα των "ζαχαρωτών" είπε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο προπονητής της Έβερτον τόνισε ότι ο Βέλγος πρώην φορ του Ολυμπιακού απέδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που έκανε στο πρόσφατο παρελθόν με τα ερυθρόλευκα, και βοήθησε το προηγούμενο Σάββατο την ομάδα του.

Με τον Αρούνα Κονέ τραυματία και τον Ρομέλου Λουκάκο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους Λονδρέζους (τον έχουν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού), ο Μαρτίνεθ επέλεξε τον 25χρονο παίκτη για να αντικαταστήσει τον Νίκιτσα Γέλαβιτς στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

«Ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο επίπεδο όπου μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο και να αντιληφθεί ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Έπαιξε σε αυτή τη θέση (ως σέντερ φορ) στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό, οπότε ξέρουμε ότι είναι μία καλή επιλογή», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:


«Σε εκείνο το παιχνίδι (με την Τσέλσι), αμυνθήκαμε πολύ καλά και νιώσαμε άνετα, αλλά ήταν σημαντικό που είχαμε ρυθμό και στην επίθεση. Ο Κέβιν μας έδωσε ώθηση και μας βοήθησε να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε κάθε συνθήκη του αγώνα και ο Κέβιν έδειξε ότι είναι ένας παίκτη που μπορεί να ακολουθήσει την τακτική μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ