2012-04-10 01:26:48
Φωτογραφία για Ήθελε να σκοτωθεί για τη γυναίκα του
Σε συναγερμό τέθηκε το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι ένα πρόσωπο βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας που βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία. Η είδηση έσκασε το απόγευμα σε... ώρα αιχμής για το κέντρο της πρωτεύουσας. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν αφού λίγο μετά τις 4 ο γνωστός στους κύκλους της Λευκωσίας Ρένος Γεωργίου γνωστός και ως Μαχαλλεπάρης ανέβηκε στην οροφή του κτηρίου απέναντι από κεντρική καφετέρια της Μακαρίου και απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Αίτημα του Μαχαλλεπάρη ήταν να επιστρέψει πίσω η γυναίκα του, όπως φώναζε.

Λόγω της στάσης που τηρούσε ο Γεωργίου κλήθηκαν κατ’επειγόντως στο χώρο μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, καθώς και άλλα στελέχη της Αστυνομίας που είχαν τον ρόλο του διαπραγματευτή. Παράλληλα έσπευσε επί τόπου και Πυροσβεστικό όχημα.Τελικά, μετά από την παρέλευση δυο και πλέον ωρών ο Μαχαλλεπάρης πείστηκε να μην κάνει πράξη την απειλή του. Ακολούθως, οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν για να ανακαλύψουν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.


Πάντως, κατά καιρούς η Αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε τέτοιας φύσεως υποθέσεις οι οποίες είχαν ευτυχή κατάληξη. Ο Ρένος Γεωργίου είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές αφού μόλις πρόσφατα είχε απασχολήσει σχεδόν ολόκληρη την κοινή γνώμη με την απονεννοημένη του πράξη να κάψει την ελληνική σημαία σε ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας. Για την ενέργειά του αυτή συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Ταυτόχρονα, πριν από λίγα χρόνια ήταν κατηγορούμενος για την έκρηξη βόμβας στο όχημα του επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη. Σε δίκη που διεξήχθη ενώπιον του Μόνιμου Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο Μαχαλλεπάρης αθωώθηκε παρά το γεγονός ότι σε κάποιο στάδιο της δίκης εμφανίστηκε χωρίς τον δικηγόρο του λόγω διαφωνίας στο χειρισμό της υπόθεσης.

Το εν λόγω πρόσωπο είναι πολύ γνωστό στους κύκλους της Λευκωσίας ενώ κατά καιρούς απασχολεί λόγω των ενεργειών του, αλλά και των ακραίων κινήσεών του τις διωκτικές Αρχές. Παράλληλα, σε τακτά διαστήματα επισκέπτεται το χώρο των Δικαστηρίων Λευκωσίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ