2013-09-24 21:58:09
Φωτογραφία για Πιο σίγουρος και αισιόδοξος από ποτέ για τον Ολυμπιακό ο Ισά...
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού στάθηκε στην ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του, εκθειάζοντας παίκτες όπως ο Ανδρέας ΣάμαρηςΣυνάντηση γνωριμίας με τους εκπρόσωπους του Τύπου είχε το μεσημέρι της Τρίτης σε πολύ καλό κλίμα ο Πιέρ Ισά. Ο αθλητικός διευθυντής μίλησε για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν στο να φτιαχτεί μία ομάδα από την αρχή, όπως έγινε φέτος με τον Ολυμπιακό.

Επισήμανε πως ο Ολυμπιακός θέλει να έχει από εδώ και πέρα μία πολύ καλή βάση. Σε αυτήν την συζήτηση έγινε αναφορά από τον Νοτιοαφρικανό στον σχεδιασμό που υπήρξε, τους παίκτες που αποκτήθηκαν και την δυναμική του ρόστερ.

Ο Ισά ξεκαθάρισε πως στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού βρίσκονται πια δύο ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση και επομένως υπάρχει το απαραίτητο βάθος. Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η στήριξη σε Σάμαρη και τα σχόλια για Ντινγκά, Γιαταμπαρέ


Σχετικά με τον Σάμαρη και τους νεοαποκτηθέντες Ντινγκά και Γιαταμπαρέ ο Ισά είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο Σάμαρης είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα που μπορεί να παίξει και καλά με το κεφάλι», τονίστηκε ενώ για τον Ντινγκά το σχόλιο ήταν πως πρόκειται για έναν «παίκτη ικανό στο βρώμικο παιχνίδι που μπορεί να βοηθήσει πολύ».

Για τον Γιαταμπαρέ μεταξύ άλλων η τοποθέτηση ήταν: «είναι ένας παίκτης box to box με την δυνατότητα να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις». Γενικότερα ο Ισά έβγαλε μεγάλη στήριξη και για τον Σάμαρη και για πολλές άλλες φετινές επιλογές.

Πάνω στο σκέλος για τον Σάμαρη μάλιστα όπως ανέκυψε από την συζήτηση η κριτική θα πρέπει να γίνεται με μέτρο. Μέσα από την προσπάθειά του, τις εμφανίσεις του και την βελτίωση που θα έχει σταδιακά ο παίκτης θα μπορέσει να φτάσει στο σημείο να κληθεί στην Εθνική.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ