2013-09-25 21:22:58
Φωτογραφία για Τσίπρας: Εξέθρεψαν το τέρας, σκαρφίστηκαν την αθλιότητα των δύο άκρων ...!!!
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το Πέραμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι «οι κυβερνήσεις των μνημονίων και των δανειστών εξέθρεψαν το τέρας της Χρυσής Αυγής» προσθέτοντας ότι σκαρφίστηκαν την «αθλιότητα των δύο άκρων».

«Οι κυβερνήσεις των μνημονίων και των δανειστών δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να χτίζουν όλο και νέους βωμούς για βρώμικες θυσίες, κάνοντας την εργατική τάξη της Ελλάδας να ζει μία ανείπωτη τραγωδία» ανέφερε.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «μέσα στο βούρκο των μνημονιακών πολιτικών, θρεμμένο από τη σύνδεσή του με το κράτος των μνημονίων και τις σκοτεινές σχέσεις με ομάδες του πιο επιθετικού κεφαλαίου, σήκωσε κεφάλι το παρακρατικό εξάμβλωμα του ναζισμού. Σήκωσε κεφάλι όχι από μόνο του. Κάποιοι το εξέθρεψαν». Παράλληλα πρόσθεσε:

«Πρώτα μπολιάζοντας με μίσος τους ανθρώπους. Για να αλλάξουν την ατζέντα από το μνημόνιο, προσπάθησαν να στήσουν την ατζέντα της απειλής από τους ξένους εργάτες
. Αργότερα όταν είδαν ότι επιλογή τους γέννησε ένα τέρας που μπήκε στη Βουλή όχι μόνο δεν άλλαξαν τροπάρι, αλλά βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν το βασικό τους πρόβλημα, τον βασικό τους αντίπαλο: τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι άρχισαν να υποθάλπουν το τέρας, να το χαϊδεύουν και να το βάζουν στα σπίτια μας ως χαριτωμένο κατοικίδιο, μέσα από τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες τους. Ήθελαν η Χρυσή Αυγή να λειτουργήσει ως δεξαμενή για τους απογοητευμένους ψηφοφόρους, μη τυχόν και πάνε στην αριστερά και ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το «τέρας» όσο μεγάλωνε, νομιμοποιούνταν και αποθρασυνόταν, στήνοντας «κολιγιές» με επιχειρηματίες και ΜΜΕ, γέφυρες στον κρατικό μηχανισμό, επιβάλλοντας την ακροδεξιά ατζέντα, βάζοντας πόδι στις λαϊκές γειτονιές και φτιάχνοντας τάγματα δολοφόνων.  

Στη συνέχεια, μίλησε για «τηλεοπτικούς βαστάζους της μνημονιακής βαρβαρότητας» που έκαναν σκέψεις, τις οποίες και διατύπωναν, περί συνεργασίας με το «τέρας», το οποίο και κάποια στιγμή έδειξε το ναζιστικό του πρόσωπο. Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε πού είχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τους 31 έτοιμους φακέλους που έστειλε στην εισαγγελία, και γιατί δεν το είχε κάνει πριν σκοτωθεί ο Παύλος Φύσσας.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις κυβερνητικές πολιτικές, λέγοντας ότι εδώ και ένα χρόνο και κάτι η κυβέρνηση υπογράφει ό,τι της βάζουν μπροστά τους, εφαρμόζοντας άγριες πολιτικές εν ονόματι του μικρότερου κακού, της ομαλότητας και της ασφάλειας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Ποια ομαλότητα και ποια ασφάλεια κύριε Σαμαρά; Ομαλότητα και ασφάλεια για τους δανειστές, τους τοκιστές και σουλατσαδόρους των αγορών, τους εφοπλιστές, τους αετονύχηδες επενδυτές και τους τραπεζίτες; Ναι. Ομαλότητα και ασφάλεια στις σχέσεις αστυνομικών και Χρυσής Αυγής, κράτους και ναζιστικού παρακράτους; Ναι. Αλλά για το Πέραμα, το Κερατσίνι η ομαλότητά και η ασφάλειά σας σημαίνει ανεργία, φτώχεια, σημαίνει ακόμα και αίμα. Για την κοινωνία σημαίνει διάλυση, απόγνωση, οργή. Για τη χώρα σημαίνει δεσμά, ομηρεία, εκποίηση στα παζάρια των δανειστών. Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος, ούτε ο κ. Στουρνάρας, ότι η ομαλότητα και η ασφάλεια πηγαίνουν μαζί με την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, τα δικαιώματα του εργάτη, του υπάλληλου, του μικρομεσαίου, την προστασία των αδύναμων, το κοινωνικό κράτος, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ομαλότητα και ασφάλεια όταν εκατομμύρια οικογένειες ζουν σε καθεστώς διαρκούς και απειλητικής ανωμαλίας».

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση Σαμαρά διαλέγει κάθε μέρα την ανασφάλεια και την ανωμαλία για την κοινωνία και την ασφάλεια και την ομαλότητα για όσους κερδίζουν από τη φτώχεια του λαού και της Ελλάδας. Ε, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διαλέξουμε ακριβώς το αντίθετο».

Για το Πέραμα και την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την ανάγκη ουσιαστικής παρέμβασης του Δημοσίου, μέσα από έναν ενιαίο-εθνικό Φορέα ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής διαχείρισης, που θα περιλαμβάνει όλη τη ναυπηγική βιομηχανία και τη Ζώνη, με σκοπό να ανασυγκροτήσει τον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο.

«Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων και με τον ΟΛΠ κάτω από δημόσιο έλεγχο, μπορούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για διασφάλιση επενδύσεων και χρηματοδότησης, για αξιοποίηση όλων των υποδομών που εγκληματικά αφέθηκαν να ρημάζουν, και με τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/277099/tsipras-eksethrepsan-to-teras-skarfisthkan-thn-athliothta-twn-dyo-akrwn#ixzz2fviqMmOw
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ