2012-04-10 07:41:14
Φωτογραφία για Διευκρινίσεις από Ορμπάιθ
Διευκρινίσεις από Ορμπάιθ 9/4/2012 Για παραποιημένες δηλώσεις έκανε λόγο ο Πάμπλο Ορμπάιθ σε συνομιλία που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε σε Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό στην οποία φέρεται να προανήγγειλε την επιστροφή του στη Μπιλμπάο.

Ο Βάσκος, μιλώντας σε ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», μετέφερε ότι παραποιήθηκαν τα όσα είπε καθώς με τις δηλώσεις του δεν προδίκασε κάτι που να έχει σχέση με το μέλλον του.

Ο Ορμπάιθ υποστήριξε πως απλώς ενημέρωσε τους… συμπατριώτες του ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και εφόσον δεν υπάρξει κάποια προσέγγιση από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, τότε, θα επιστρέψει στην Αθλέτικ στην οποία και ανήκει.

Πλέον, το… βάρος πέφτει στους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν τι θα συμβεί με τον Βάσκο. Στην ομάδα όλοι παραδέχονται ότι ο Ορμπάιθ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες, από την στιγμή που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα», και αναγνωρίζουν την αξία του.

Η παραμονή του Ορμπάιθ θα κριθεί από τις συζητήσεις που θα έχουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό με αυτούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στοιχείο που θα παίξει ρόλο; Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε ή εφόσον φύγει η γνώμη του νέου τεχνικού της ομάδας.
www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ