2013-09-28 21:41:39
Φωτογραφία για Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον σκότωσε
Δεν ήταν δολοφονική ενέργεια ο θάνατος του 51χρονου που βρέθηκε νεκρός σε ένα χωράφι στην περιοχή Κολάκα στην Κυρτώνη της Αταλάντης... Άθελά του, τον είχε πυροβολήσει ένας συγχωριανός του νομίζοντας ότι είναι αγριογούρουνο! Όμως, μαζί με τους φίλους του προσπάθησε να παραπλανήσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν είχε δολοφονηθεί. Όλοι όσοι τον γνώριζαν τον χαρακτήριζαν καλό και ήσυχο άνθρωπο, χωρίς εχθρούς. Έτσι, έστρεψαν τις έρευνες προς την τετραμελή ομάδα κυνηγών από το χωριό που είχαν μεταφέρει το θύμα στο τοπικό Κέντρο Υγείας λέγοντας ότι τον βρήκαν τραυματισμένο στο δρόμο ένας από αυτούς και ειδοποίησε τους άλλους για να τον μεταφέρουν.

Ο 34χρονος, που ήταν και ο δράστης του θανατηφόρου δυστυχήματος, ομολόγησε τελικά ότι αυτός πυροβόλησε όταν αντιλήφθηκε κάτι να κινείται μέσα στη δασώδη περιοχή, χωρίς να φανταστεί ότι θα ήταν ο 51χρονος συγχωριανός του! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, παράβαση του νόμου για τα όπλα και λαθροθηρία, ενώ οι άλλοι τρεις κυνηγοί κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση του νόμου για τα όπλα και λαθροθηρία.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ