2013-10-03 00:23:06
Φωτογραφία για Δ.Τριανταφυλλόπουλος: Απαντώ σε δημοσιογράφο και μου απαντά... διεκδικητής του Δημαρχιακού θώκου!
Από την Δημοτική Παράταξης της Ελάσονος Αντιπολίτευσης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή" εξεδόθη νέα απάντηση σε δημοσίευμα, από τον Επικεφαλής της Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.Το δημοσίευμα της Τετάρτης 2-10-2013, αφορά στην Εφημερίδα "Ημερήσιος της Αχαίας" της οποίας ο Εκδότης, δεν κατάφερε να κατέλθει ως Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας το 2010 κι εμφανίζεται ως Υποψήφιος Δήμαρχος το 2014. Η γραπτή δήλωση του κ. Τριανταφυλλόπουλου, αναφέρει:

"Είναι πραγματικά πρωτοφανές - σε αντίθεση με τον χαρακτηρισμό "απολαυστική" τον οποίο αποδίδει η εφημερίδα σε μία απλή και ταπεινή απάντησή μου,να ειρωνεύεται δημοσιογραφικά έναν έγγραφο αντίλογο επί δημοσιεύματός της, μέσω του οποίου, πολύ απλά έκανα γνωστό πως η δημοσιογραφική της εμμονή περί δήθεν "συμφωνίας" εμού - ως Αρχηγού της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης - με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 δεν υφίσταται,παρά μονάχα στη φαντασία ή στην καχυποψία της! Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, επαναλαμβάνω και σήμερα πως καμία αλληλοεξάρτηση ή συμφωνία άτυπη ή όπως αλλιώς την εννοούν δεν υπάρχει ανάμεσα σε μένα και τον κ. Θεοδωρακόπουλο.


Παρατηρώ όμως, ότι ο συντάκτης των δημοσιευμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της χθεσινής απάντησής του προς εμένα, ξεπερνά περιέργως τα όρια των επίμαχων σημείων που με αφορούν και φερόμενος, όχι ως Συντάκτης αλλά ως παρολίγον...Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας το 2010 και ενδεχομένως Υποψήφιος Δήμαρχος το 2014 (όπως δημοσιεύματα άλλων ΜΜΕ τον εμφανίζουν,αδιάψευστα από πλευράς του) προβαίνει σε κριτική επί του αποτελέσματος των εκλογών του 2010, φερόμενος ως εκτός θέματος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επειδή άπαντες γνωρίζουν, τόσο στο κόμμα της ΝΔ που με στήριξε όσο και στην τοπική κοινωνία, ότι το ποσοστό του 14% περίπου ήταν αποτέλεσμα πολυδιάσπασης των τότε δυνάμεων της ΝΔ και προφανώς δεν αντιπροσωπεύει την παράταξη της ΝΔ σ'επίπεδο Αιγιάλειας, θα μου επιτρέψετε να επαναλάβω πως μάλλον η εν λόγω Εφημερίδα αντιμετωπίζει με εμφανή εμπαθή τρόπο τόσο το πρόσωπό μου όσο και την σημερινή Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης της οποίας ακόμα ηγούμαι, ως σαν εμείς να φταίξαμε που δεν κατάφερε ο Εκδότης της να καταθέσει Εκλογικό Συνδυασμό το 2010.

Παρακαλώ,αναμορφώνοντας το σκεπτικό της,ας αναζητήσει αλλού τα αίτια της αδυναμίας του αυτής.Άλλωστε διάλογο μαζί του, ετεροχρονισμένα,για το τότε αποτέλεσμα δεν έχω λόγο να κάνω.Τον έκανα αναλυτικότατα όταν έπρεπε, μ' αυτούς που έπρεπε κι όλες οι σχετιζόμενες πλευρές γνωρίζουν το παρασκήνιο της τότε αναμέτρησης, που ουδόλως θα μοιραστώ με την εφημερίδα.

Στην εν λόγω εφημερίδα,ασχέτως αν επί δυόμιση χρόνια απουσιάζουν ολοσχερώς ανακοινώσεις της Παράταξης μου επί πολλών τρεχόντων θεμάτων του δήμου (άλλη δεοντολογική πράξη κι αυτή!), απάντησα για την επανόρθωση κάποιων λανθασμένων αναφορών της και ειλικρινά νιώθω πως μου απαντά όχι ο οποιοσδήποτε συντάκτης της αλλά με "καμουφλάζ" την εφημερίδα... ένας διεκδικητής του Δημαρχιακού θώκου! Αυτό και μόνο χαρακτηρίζει το ύφος της απάντησής της προς εμένα.

Καμιάς προβολής μου κατά συνέπεια δεν έχω ανάγκη.Επί πολλά χρόνια ειλικρινώς έχω χορτάσει από τέτοια.Μάλλον ο συντάκτης της ψάχνει αφορμές για να πολιτικολογήσει και κυρίως να κάνει το "παιχνίδι" του επί των δημοτικών εξελίξεων.Σέβομαι την προσπάθειά του, ας σεβαστεί όμως κι αυτός επιτέλους τον θεσμικό μου ρόλο στην Τ.Α και την απόφαση μου να μην παραμείνω στο μετερίζι αυτό.Τους δε αγώνες μου για τα δημοτικά πράγματα εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, σε επεισοδιακές συνεδριάσεις κι έντονες διαξιφισμούς με τον Δήμαρχο και την πλειοψηφία του,μάλλον αν δεν τις αποκρύπτει σκοπίμως ακόμα,τότε του διαφεύγουν.Ας ρίξει μια ματιά στα πρακτικά...

Ως προς το "ανώνυμο" των αναγραφομένων από εσάς σε ότι με αφορά, και πάλι λάθος αντελήφθην ότι απευθυνόταν στον Συντάκτη της, αλλά το ορθόν είναι πως είχε να κάνει με τα όποια μέλη-στελέχη του Συνδυασμού μου καταγγέλλουν αποφάσεις μου κι ότι άλλο υπονοεί....τα οποία ανωνύμως επαναλαμβάνω τα αναφέρει , δημιουργώντας εντυπώσεις.Όλα πάντως τα σέβομαι και τα τιμώ, πριν και μετά τις εκλογές, όσο με σέβονται και με τιμούν ως άνθρωπο κι ως Επικεφαλής μιας Δημοτικής Παράταξης της Αντιπολίτευσης με έργο, αντίλογο, προτάσεις και απόλυτη ευσυνειδησία του θεσμικού της ρόλου.

Τέλος, καλύτερα να μην αναφέρεται στην Προεδρία μου στο Ν.Π.Δ.Δ "Σχολική Επιτροπή Δ.Ε" με παραινέσεις για αφοσίωσή μου σ'αυτήν. Επ αυτού δεν θα πω κουβέντα, αφού σε χρονικό διάστημα δύο περίπου μηνών..μιλάει το έργο μου και οι άπειρες ώρες για την αντιμετώπιση αναγκών των σχολείων μας".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ