2013-10-04 16:46:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Αφού τη λήστεψαν, της επιτέθηκαν περίπου δεκαπέντε άτομα και τη χτύπησαν με ξύλα
Δεν φθάνει που τη λήστεψαν, όταν η γυναίκα αντέδρασε και προσπάθησε να πάρει τα κλοπιμαία, τότε της επιτέθηκαν επιπλέον περίπου 15 άτομα και άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα.

Ο λόγος για μια 53χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα, γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης.

Μία ανήλικη Ρομά, ηλικίας 13 ετών μαζί με μία 22χρονη φίλη της, εισήλθαν στο σπίτι του θύματος από ανασφάλιστο παράθυρο. Προτού τους αντιληφθεί η ιδιοκτήτρια πρόλαβαν και πήρα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 1.900 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η 53χρονη όμως τις είδε και τότε αποπειράθηκε να τις ακινητοποιήσει δίχως να σκεφτεί τις πιθανές συνέπειες. Οι δύο Ρομά άρχισαν να φωνάζουν και τότε μπήκαν στην είσοδο του σπιτιού περίπου 15 ακόμη άτομα που βρίσκονταν ακριβώς απέξω, μαζί με την μητέρα της ανήλικης και άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα.

Αποτέλεσμα ήταν να την τραυματίσουν, ευτυχώς όχι σοβαρά, και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν την ανήλικη, τη μητέρα της, αναγνωρίστηκε η δεύτερη δράστιδα και αναζητούνται οι υπόλοιποι της επίθεσης.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ