2013-10-04 18:54:07
Φωτογραφία για ΣΑΝΤΟΣ : ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ
Ειδική αναφορά στους Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος χαρακτήρισε γκολτζή τον πρώτο και εξελίξιμο τον δεύτερο.

«Νομίζω ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική ο Κώστας Μήτρογλου, αφού από στιγμή που δεν ήταν στο παρελθόν βασικός στον Ολυμπιακό, είχα σχηματίσει καλή εικόνα για την αξία του και τον έχω καλέσει στην αποστολή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να έχουν οι επιθετικοί: έχει το ένστικτο του γκολ. Είναι ένας παίκτης που έχει τεράστια εξέλιξη. Κάνει πολλά παραπάνω μέσα στο γήπεδο και ελπίζω ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται για να γίνει ακόμη καλύτερος ποδοσφαιριστής», είπε ο Σάντος, για να συνεχίσει σχετικά με τον Σάμαρη.

«Πρώτα από όλα είναι μία επιβράβευση για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δείξει τεράστια σημάδια εξέλιξης και αγωνίζεται συχνά με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, κλήθηκε γιατί ο Κατσουράνης δεν μπορεί να παίξει στο πρώτο ματς και είναι μία επιπλέον λύση για εμάς. Θέλω να τον δω και στις προπονήσεις, αν και έχουμε δει κάποια θετικά στοιχεία στους μέχρι τώρα αγώνες που έχει αγωνιστεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υποψήφιος για ΑΠΟΕΛ ο Τσιώλης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υποψήφιος για ΑΠΟΕΛ ο Τσιώλης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ