2013-10-08 13:00:13
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνανία: Γκρέμισαν με... σφυρί τον τοίχο για να μπούν στη Διεύθυνση Μετανάστευσης
Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, η απόπειρα διάρρηξης που συνέβη χθες (7-10-2013) τα ξημερώματα, στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών της Διεύθυνσης Μετανάστευσης στο Μεσολόγγι.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες (7-10-2013) το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Τουρκιάς, ηλικίας 58 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα διάπραξης διακεκριμένης κλοπής.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται δυο ακόμα συνεργοί του 58χρονου οι οποίοι αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, μετέβησαν με όχημα στο κτήριο της Διεύθυνσης Μετανάστευσης όπου οι δυο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφού έκοψαν με λίμα, λυγίζοντας τα κάγκελα της περίφραξης, εισήλθαν στο προαύλιο όπου με σφυρί έκαναν τρύπα διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών στο τοίχο.


Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή πριν ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Από την τις αστυνομικές έρευνες που ενεργήθηκαν προέκυψαν ότι ο 58χρονος ήταν ένας από τους δράστες της κλοπής ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί στο Μεσολόγγι να οδηγεί το όχημα των δραστών και συνελήφθη.

Στο όχημα του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν ένα μεταλλικό σφυρί, μία σιδερένια λάμα και ένα μαχαίρι, ενώ σε ερευνά που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μεσολόγγι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τρεις κάρτες sim.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ