2013-10-15 23:17:46
Φωτογραφία για ΈΚΤΑΚΤΟ: Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη
Χτες στην ουσία η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε ( βλέπε μεταφορά της στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής στο Δάφνη), κόντρα στην απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης να μην της δώσει αναστολή στην ποινή που της επιβλήθηκε Και το χειρότερο είναι ότι πολλοί νομικοί είτε δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα, είτε κάνουνε ότι δεν γνωρίζουν. Για να μην πιάσουμε τους δημοσιογράφους, που γράφουν ότι ούτε ο συνήγορος της ήξερε που την μεταφέρουν.

Και να σας το αναλύσω περισσότερο.

Μονο να σας πω ότι οι μισοί βαρυποινίτες που βρίσκονται στις φυλακες, κάποια στιγμή προσπάθησαν να κάνουν αυτό το παλαιό κόλπο, δηλαδή αποφυλάκιση μέσω του δημοσιου ψυχιατρείου ( δεν μιλάμε για το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού )

Δηλαδή προσπαθούνε, πρώτα επικαλούμενοι ότι είναι ψυχικά άρρωστοι και πολλές φορες και με απόπειρες αυτοκτονίας να πάνε στο ψυχιατρείο των φυλακων Κορυδαλλού από την φυλακή την οποια κρατούνται και μετά προσπαθούνε να πείσουν με κάποιο "τρόπο" τους εκεί ψυχιάτρους, ότι είναι ψυχασθενείς και όχι μονο ότι είναι ψυχασθενείς, αλλα και ότι πρέπει να μεταφερθούν σε δημόσιο ψυχιατρείο ( βλέπε ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής) για να συνεχίσουν καλύτερα την θεραπεία τους.


Από την στιγμή που το επιτύχουν αυτό και αρκετοί στο παρελθόν με τον έναν, η τον άλλον "τρόπο" το έχουνε πετύχει και πήγανε

στο δημόσιο ψυχιατρείο , μετά δεν ξαναγυρνάνε πίσω στην φυλακή...Είναι πλέον στην δικαιοδοσία των ψυχιάτρων του δημοσιου νοσοκομείου !!!

Το ψυχιατρείο φυλακων Κορυδαλλού είναι γεμάτο κρατουμενους, που κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας, καταπίνουν πιρούνια, καταπίνουν μπαταρίες και κεραίες από τηλεοράσεις, κόβουν τις φλέβες τουs για να καταφέρουν αυτό που κατάφερε η Βίκη Σταμάτη μέσα σε 24 ώρες !!...Nα αποφασίσουν οι γιατροί ότι πρέπει να μεταφερθεί στο δημόσιο νοσοκομείο. Λίγοι το καταφέρνουν και αρκετοί έχουνε χάσει και την ζωή τους από τέτοιες απόπειρες και η Βίκη Σταμάτη το κατάφερε τις πρώτες 24 ώρες, από την στιγμή που μεταφέρθηκε από τις γυναικείες φυλακες στο ψυχιατρείο των φυλακων.

Τώρα για να καταλάβετε την διαφορα, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής, στο Δάφνη όπου μεταφέρθηκε, ακόμα και στα περιπτερα που κλειδώνουν να κρατείται, θα μπορούνε καθημερινά να την επισκέπτονται συγγενείς και φίλοι , θα μπορεί να της υπογραφει και άδειες ο θεράπων ιατρός της, να βγαίνει έξω βόλτα στους κήπους του Ψυχιατρικού νοσοκομείου και όταν της υπογραφει μια τέτοια άδεια, θα μπορεί να πηγαίνει είτε μέχρι το σπίτι της, είτε για καφέ ( και θα γυρνάει το απόγευμα), γιατί πολύ απλά όσοι το έχουνε επισκεφθεί γνωρίζουνε, ότι δεν υπάρχει σοβαρός έλεγχος στις πόρτες εισόδου και εξόδου και πολλοί τρόφιμοι του ψυχιατρείου πολλές φορες βγαίνουν έξω.

Αφού λοιπόν όπως καταλάβατε άλλαξαν εντελώς οι συνθήκες κράτησης της , να σας πω και την συνεχεια.

Όπως είπαμε παραπάνω πλέον είναι στην δικαιοδοσία των εκεί ψυχιάτρων και ειδικότερα του διευθυντή του περιπτερου ( περιπτερα ονομάζονται τα κτίρια μέσα στο Δάφνη) που θα κρατείται, αυτοί είναι και οι ΜΟΝΟΙ υπεύθυνοι που αποφασίζουν για την τύχη της, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Δηλαδή σε λίγους μήνες μπορούνε να κρίνουν και να αποφασίσουν, ότι για καλο της θεραπείας της, θα είναι να πάει και στο σπίτι της και να συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή από εκεί.

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κάποιος δημοσιογράφος να ψάξει να βρει και να μας πει, ποτε άλλοτε και πόσες φορες εάν έγινε, κατάφερε κρατούμενος να μεταφερθεί από την φυλακή που κρατείτο στο ψυχιατρείο των φυλακων και μέσα σε 24 ώρες οι ψυχίατροι του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού, να υπογράψουν την μεταφορά του κρατουμενου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής και πολύ περισσότερο για τους λόγους που επικαλούνται οι γιατροί στα αποτελέσματα της ψυχιατρικής εξέτασης...
ΠΗΓΗ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ