2013-10-16 00:10:17
Φωτογραφία για Συρία: Ορατό πλέον το φάσμα του κανιβαλλισμού λόγω έλλειψης τροφίμων
Σε μια ανακοίνωση που δείχνει το μέγεθος του δράματος που βιώνουν οι κάτοικοι της Συρίας, αναγκάστηκε να... προχωρήσει μια ομάδα κληρικών της Συρίας, σύμφωνα με την οποία, κατά παρέκκλιση του κορανίου, επιτρέπει στους πολίτες που μένουν στο πολιορκημένο τμήμα της Δαμασκού, να καταναλώνουν κρέας κατοικιδίων ζώων.

Η συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι ιερωμένοι εμφανίζονται σε βίντεο στο οποίο καλούν τους πιστούς να μην έχουν ηθικό πρόβλημα αν καταναλώνουν γάτες, σκύλους και γαϊδούρια, προκειμένου να ξεπεράσουν το φάσμα του θανάτου λόγω ασιτίας.

Εν τω μεταξύ, δεκάδες ανθρωπιστικές οργανώσεις κάλεσαν την κυβέρνηση να άρει την πολιορκία ώστε να μπορέσουν να προωθηθούν προς τον αποκλεισμένο πληθυσμό, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας κάλεσε την κυβέρνηση να επιτρέψει ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή , όπου έχουν παγιδευτεί πολλοί κάτοικοι .

Ωστόσο η φρίκη που αποκαλύπτεται με την ανακοίνωση αυτή δεν σταματά εκεί, καθώς συνεχίζοντας αναφέρει πως αν η κατάσταση επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο, το επίπεδο κινδύνου θα ανέβει και τότε θα είναι υποχρεωμένοι να καταναλώσουν ακόμη και κρέας νεκρών ανθρώπων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ