2013-10-16 21:04:03
Φωτογραφία για Εστία μόλυνσης η παιδική χαρά - Έκθετος ξανά ο Δήμος
Σε σκουπιδότοπο, αλλά και σε στέκι τοξικομανών έχει μετατραπεί η παιδική χαρά της Φιλοθέης, στο Ηράκλειο. Σπασμένες κούνιες, σκουριασμένα παγκάκια, καμένα σκουπίδια δεξιά και αριστερά της παιδικής χαράς, πρόκες που προεξέχουν από τις κούνιες, σπασμένα μπουκάλια και ηλεκτροφόρα καλώδια που εγκυμονούν κινδύνους για τα παιδιά της περιοχής είναι κάποιες από τις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του flashnews.gr στην παιδική χαρά της Φιλοθέης.

Πρόκειται για τον μοναδικό χώρο όπου τα παιδιά της περιοχής μπορούν να παίξουν. Και όμως οι γονείς τους βλέποντας τους κινδύνους που κρύβονται σε κάθε γωνιά της παιδικής χαράς, τους το απαγορεύουν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η αδιαφορία του Δήμου, αλλά και η έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή μετέτρεψαν τον μοναδικό χώρο πρασίνου της Φιλοθέης σε ένα «απαγορευμένο» πάρκο.

Οι γονείς που "αναγκάζονται" να πηγαίνουν τα παιδιά τους στην συγκεκριμένη παιδική χαρά πρέπει να έχουν τα μάτια τους.. 14 προκειμένου να μην σημειωθεί κανένα ατύχημα, όπως αυτό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα με πρωταγωνιστή ένα ανήλικο αγόρι που έπεσε από τις κούνιες και τραυματίστηκε από σπασμένα γυαλιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ