2013-10-16 21:18:07
Φωτογραφία για 3η Ημερίδα Στίβου ΑΛΜΑ για παιδιά με & χωρίς αναπηρία
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 3η Ημερίδα Στίβου για παιδιά και νέους με και χωρίς αναπηρία την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 .Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Στίβου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Την ημερίδα στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από 17 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Κατερίνα Γιαννακοπούλου. Στους αγώνες μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π.Φαλήρου κος Ντίνος Νικολαίδης.

Στα πλαίσια της 3ης Ημερίδας Στίβου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της μεικτής σκυταλοδρομίας στο οποίο συμμετείχαν μαθητές του του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π.Φαλήρου μαζί με μαθητές των ειδικών σχολείων.


Την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας προσέφεραν: ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κος Νικολαίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου κος Βραχλιώτης, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού (Ε.Δ.Ο.Κ.), το Ιατρικό τμήμα από το Χαμόγελο του Παιδιού , καθώς και όλοι οι γυμναστές μας, οι εθελοντές και οι φίλοι που είναι πάντα δίπλα μας.

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την προσφορά της σε εμφιαλωμένο νερό για τους αθλητές μας και το κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες

Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο στην 4η Ημερίδα Στίβου που έχει γίνει πλέον θεσμός για το Παλαιό Φάληρο!! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ