2013-10-17 23:00:23
Φωτογραφία για 10 τάσεις στην ανδρική μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2013-14!
Κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή μόδα για τους άντρες ως βαρετή ή "κλασσική"! Η φετινή σεζόν του χειμώνα έχει ήδη επηρεάσει τις βιτρίνες της αγοράς... με τα καρό πουλόβερ, τα γκρι ζιβάγκο, τα ριγέ σακάκια και τα μπουφάν "μπέιζμπολ" να κινούν τα "νήματα" της μόδας. Τα ανδρικά trends επιστρέφουν στη δεκαετία του ‘40 και οι σκούρες αποχρώσεις των jackets σίγουρα θα "κλέψουν" την προσοχή του ωραίου φύλου. Παρακάτω θα συναντήσετε τις 10 κυρίαρχες τάσεις για τους άντρες μέσα στη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-14.

Πουλόβερ με καρό... από άλλες δεκαετίες

Εδώ και χρόνια, οι άντρες στο εξωτερικό έχουν "αγκαλιάσει" τα πουλόβερ με σχέδια νιφάδων χιονιού ή καρό και ρίγες. Πολλοί τα χαρακτηρίζουν γραφικά, αλλά οι σχεδιαστές έχουν αντίθετη άποψη! Πιο συγκεκριμένα, τα καρό λεπτά πουλοβεράκια προτιμηθούν κατά κόρον, με τους άντρες να τα συνδυάζουν με τζιν ή καφέ παντελόνια.


Κομψά ζιβάγκο για κάθε περίσταση

"Όχι", τα ζιβάγκο δεν παραπέμπουν πια, ούτε σε καθηγητές γεωγραφίας, ούτε σε αριστοκράτες που κρατούν δερματόδετα βιβλία. Καθώς οδεύουμε προς τους κρύους μήνες, πρωταγωνιστούν στην αγορά, αφού φοριούνται εύκολα κάτω από το κουστούμι ή το παλτό. Συνδυάστε τα με ένα ζεστό κασκόλ... και βρεθείτε στο κέντρο της μόδας.

Σκούρο γκρι: Η απόλυτη τάση της μόδας

Οι βιτρίνες γεμίζουν με σκούρα γκρι πουκάμισα, σακάκια και πουλόβερ! Είτε για μια βόλτα το Σαββατοκύριακο, είτε για το γραφείο, τα γκρι σύνολα συνδυάζονται άψογα με καφέ ή βαθύ κόκκινες αποχρώσεις, ακόμα και εάν πρόκειται για μάλλινες ζακέτες. Εναλλακτικά, προτιμήστε το "κλασσικό" λευκό πουκάμισο και "απογειώστε" το στυλ σας.

Μπουφάν "μπέιζμπολ" για έξτρα άνεση

Τα γνωστά και ως αθλητικά τζάκετ μπαίνουν δυναμικά στη φετινή σεζόν, με τα περισσότερα να έχουν μπαλώματα στους αγκώνες και σουέτ λεπτομέρειες. Η τάση των μπουφάν "μπέιζμπολ" ξεκίνησε από τις περσινές συναυλίες και τα αθλητικά μπουφάν με κροκό δέρμα. Είναι ιδανικά για κάθε τύπο σώματος και προσφέρουν αρκετή άνεση, αρκεί να κλείσετε απλά το φερμουάρ Μπορντό χρώμα για φέτος το χειμώνα

Το φούξια και μουσταρδί χρώμα τράβηξε την προσοχή των σχεδιαστών... αλλά το χρώμα που κυριάρχησε στην Ευρώπη ήταν το μπορντό! Η πλειοψηφία των αντρών έχει ήδη γεμίσει τη ντουλάπα με μπορντό παντελόνια και "βελούδινα" γιλέκα σε βαθιά κόκκινη απόχρωση. Ειδικά, ο Alexander McQueen και ο οίκος Prada επικεντρώθηκαν στο σκούρο "κερασί" σύνολο για το γραφείο.

Ριγέ κουστούμια ή σακάκια με μαλακή υφή για το γραφείο

Τα ριγέ μαύρα κουστούμια πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες της Dolce & Gabbana και παρουσιάστηκαν ως η απόλυτη πρόταση για τα επαγγελματικά meetings. Μη διστάσετε να αγοράσετε σακάκια με λεπτή ρίγα ή ακόμα και με μαλακή υφή. Τα τελευταία έχουν αποδείξει ότι προσφέρουν ένα αρρενωπό στυλ στον άντρα, καθώς μοιάζουν με κουστούμια της δεκαετίας του 1930.

Υπερμεγέθη πουλόβερ, παλτό και πουκάμισα

Ο χειμώνας είναι ιδανικός για oversized πουλόβερ, παλτό και πουκάμισα. Η σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 13-14 επιστρέφει, με τη Louis Vuitton και τα Valentino να παρουσιάζουν υπερμεγέθη κομμάτια... που φοριούνται πάνω από slim παντελόνια για αντίθεση. Φέτος, μην ξαφνιαστείτε, εάν δείτε ρούχα με έναν πιο κολεγιακό χαρακτήρα, ειδικά όταν πρόκειται για κομμάτια με την υπογραφή Tommy Hilfiger.

Μπλε: Το "κλασσικό" αντρικό χρώμα

Δεν είναι μυστικό. Το μπλε θεωρείται το αγαπημένο χρώμα των αντρών... και φέτος γίνεται ένα από τα trends της μόδας. Ειδικά το μπλε ηλεκτρίκ, το ναυτικό ή το μπλε κοβάλτιο χαρίζουν χρώμα στα δερμάτινα μπουφάν, τις καμπαρντίνες και τα μπλουζάκια Polo. Δοκιμάστε τις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και μη διστάσετε να πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς.

Πλεκτά πουλόβερ της "γιαγιάς"

Πρόκειται για τα πλεκτά χοντρά πουλόβερ που προσφέρουν ζεστασιά και άνεση. Τα περισσότερα έχουν αντικατασταθεί με πιο μαλακά υφάσματα, τα οποία βρίσκονται σε άσπρο, πράσινο ή γκρι χρώμα. Μπορεί να έχουν παραδοσιακές ρίζες, αλλά σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά.

Τα ορειβατικά μποτάκια είναι in fashion

Οι περισσότεροι άντρες τα φορούν και νιώθουν ότι θα κατακτήσουν το Έβερεστ! Φέτος, τα ορειβατικά μποτάκια έχουν την τιμητική τους, όχι μόνο όταν πρόκειται για μια βόλτα στο βουνό, αλλά και μέσα στην πόλη. Συνοδεύονται άψογα με μάλλινους σκούφους και μπουφάν με γούνινες λεπτομέρειες στην κουκούλα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ