2013-10-17 23:16:04
Φωτογραφία για Όταν η καλλονή συνάντησε τον Δήμαρχο Αχαρνών
Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Μόσχα όπου θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό Miss Universe ( έναν από τους δύο top διαγωνισμούς ομορφιάς του κόσμου) η συντοπίτισσα, κάτοικος Θρακομακεδόνων Αναστασία Σιδηροπούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σωτήρη Ντούρο και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Βρεττό. Μαζί ήταν ο πατέρας της Νίκος Σιδηρόπουλος και η ιδιοκτήτρια του οίκου μόδας Pedrix Ελένη Περδικάκη η οποία σχεδίασε την τουαλέτα που θα φορέσει η Αναστασία στον διαγωνισμό.

Σεμνή και αρκετά αγχωμένη λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων η Miss teen young 2011 μίλησε για ώρα με τον κ. Ντούρο για το διαγωνισμό, την παραμονή της στη Μόσχα αλλά και για τις σπουδές της στο τμήμα οδοντιατρικής, στην Σλοβακία. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην παρουσία της και τη συμβούλεψε να πάει με άνεση στο διαγωνισμό και να το βιώσει ως μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος που εγκαινίασε το βιβλίο ευχών της Αναστασίας το οποίο θα το πάρει μαζί της στην Ρωσική πρωτεύουσα, αντλώντας δύναμη από τις ευχές των ομοεθνών της.


Η Αναστασία θα παραμείνει στη Μόσχα για είκοσι μέρες. Θα λάβει μέρος σε events, θα δώσει συνεντεύξεις και θα είναι η ζωντανή διαφήμιση της χώρας μας σε όλη την υφήλιο. Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 5 Νοεμβρίου, στο Κρούγκος Χολ, ένα πανέμορφο εμπορικό κέντρο και ο τελικός θα γίνει μερικές μέρες αργότερα. Να υπενθυμίσουμε ότι η Αναστασία είχε κερδίσει τον πρώτο τίτλο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Teen International που διοργανώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ το 2010.

Δίπλα της θα βρεθεί η οικογένειά της που την υποστηρίζει ολόψυχα, ενώ νοερά πλάι της θα βρίσκονται όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί που πιστεύουν στην ομορφιά, στην γλυκύτητα και την καλοσύνη που εκπέμπει.
doxthi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ