2013-10-19 18:47:04
Φωτογραφία για ΕΡΙΞΑΝ... 4ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μέσα σε περίπου 30 λεπτά στο δεύτερο μέρος οι έφηβοι του Ολυμπιακού σημείωσαν τέσσερα γκολ κόντρα στον Πλατανιά, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου για τον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος Κ17.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μπορεί στο πρώτο μέρος να μην έδειξαν τις προθέσεις τους, αλλά πίεσαν την αντίπαλη εστία. Έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 43' με τον Μανθάτη και από εκεί και πέρα, το... πάρτι άρχισε στο δεύτερο μέρος.

Στο 62' έγινε το 1-0 με τον Κιρτζιαλίδη, ενώ το 2-0 στο 84' με τον Μανθάτη. Ο Θρύλος έκανε τρία τα τέρματά του με τον Παπουτζίδη λίγο αργότερα, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις ο Λάμπρου.

Τρία πρόσωπα άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού και αυτοί ήταν οι Ρόμπερτ Κίλιν, Λάμπρου και Κιρτζιαλίδης. Ο προπονητής του Θρύλου έκανε τις απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές και οι δύο τελευταίοι ήταν απλά οι άψογοι εκφραστές των εντολών του.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Θρύλος έφτασε τους εννέα πόντους σε τρία παιχνίδια, βρίσκεται κοντά στην κορυφή και έχει να δώσει ακόμα άλλα τρία παιχνίδια.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Νικολάου, Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης (85' Βελέντζας), Χαντζάρας (79' Παπουτζίδης), Αράπης (72' Μεζίνι), Γιαννόπουλος (46' Λάμπρου), Αμαραντίδης (46' Κιρτζιαλίδης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ